Zdravím, potřebovala bych poradit, včera večer jsem dala "aktualizovat a vypnout". Nainstaloval se mi Windows 11. Ovšem nic nefunguje, nemohu na nic klikat, nic se nenačte. Mám notebook teprve týden a vše fungovalo jak má. Ráda bych se znovu dostala na Windows 10, četla jsem že se nějak lze vrátím, ovšem nevím jak to udělat když kliknutí nereaguje. Neví někdo prosím co s tím a jak to vyřešit?
Tak ten krám vraťte a radši už nic dalšího bez porady s někým, kdo tomu rozumí nekupujte.
anet
Zrovna tento ntb byl vybrán s odbornou pomocí a porady a krám to rozhodně není jen prostě chyba v aktualizaci. Problém jsem již vyřešila, downupgradnula na Windows 10 a vše opět běží jak má
vis
Vzhledem k tomu že notebooky s win10 se téměř již neprodávají. Zaměřil bych se na to, jestli to opravdu poradil odborník
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.