Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příkazový řádek vs kopírování souborů

Od: olumsys odpovědí: 2 změna:

Prosím, prosím jak se kopíruje v příkazovém řádku v rámci sítě? Potřebuji zkopírovat něco od kámoše do svého PC. Jsem na jeho PC připojen přes jeden program a mám spuštěný jeho příkazový řádek. Nyní potřebuji v tom jeho příkazovém řádku (který mám spuštěný na svém PC) zadat nějaký příkaz a z jeho plochy stáhnout složku zkouška a stáhnout ji na svou plochu do složky pokus.

Zkoušel jsem, ale nejde :(

copy C:Documents and SettingsmiraPlochazkouška C:Documents and SettingsOlumSYS-PCPlochapokus

Předem děkuji za nápady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

to myslím nemůže fungovat protože tím příkazem, pokud jsi "u něj"kopíruješ zase jen na jeho pc.

Jsou různé jiné cesty, pokud to chceš přenést přímo a on Tě pustí na svůj počítač tak proč nezkusit třeba realvnc.com/...

nebo jaký je ten jeden program kterým jsi u něj? Neumožňuje to také?

hodnocení

0x

Jak můžeš kopírovat lokání disky způsobem co jsi napsal? Máš tam 2 lokální cesty, jak má systém poznat že jedna z nich je na síti?

Nasdílet, připojit nasdílenou položku jako disk a půjde to. Případně ze start/spustit se tam dostaneš přes jmenopcc$ což je administrátorský přístup

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]