Nejste přihlášen/a.
Zrovna jsem potřeboval otestovat svou křišťálovou kouli, zda funguje správně, tak pokud odpovím špatně, je chyba v křišťálové kouli.
Vámi vyplněná data nejsou součástí HTML stránky.
Vysvětlení. Vyplnil jste data do políček formuláře. Políčka fornuláře, HTML element form a "podřízené" elementy, pravděpodobne input, jsou v tabulce, tedy HTML elementu table, nebo v něčem, co jako tabulka vypadá, bo někteří HTML kodéři mají z tabulek takový strach, že je nepoužínají ani na tabulková data. Formulářová data jsou určená k dalšímu zpracovíní, odeslání na server nebo ke zpracování javascriptem. Zopakuji, vámi vyplněná data tedy nejsou součástí HTML stránky.
Kdysi jsem taky tabulku v html použil a nepřišlo mi to zase tak hrozné, rozhodně lepší než vykreslovat milion textboxů a dávat je jakoby do tabulky (což byl původní stav, indexování se dělalo přes něco jako findcomponent (z hlavy nevim jak se to jmenuje v jawaskriptu) prostě hledáním příslušného pojmenovaného políčka, proti tomu tabulka se dala přímo adresovat čísly sloupců a řádků). Už je to roky, co jsem to dělal, tak si podrobnosti nepamatuju, jen to, že jsem s tabulkou v html měl co do činění a po počátečních nesnázích se ji povedlo udělat celkem slušně (ten progam funguje dodnes, ale pochybuju, že ho někdy někdo bude upravovat, systém, kterému slouží, byl zastaralý byl už v době, kdy jsem tohle dělal).
Vyplněná data nejsou součástí HTML, ale když se stránka vybere a vloží třeba do mordu tak tam vyplněná data budou (je potřeba trochu s tím experimentovat, jestli ms word nebo lo writer (chovají se trochu odlišně) a kolik toho vybrat (nejjednodušší je ctrl+a ale ne vždy to funguje správně)).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.