Nejste přihlášen/a.
Mám na PC nainstalovaný ASC 17,kterým mimo jiné i provádím automatické vypnutí PC.Poslední dobou se mne již několokrát stalo,že počítač se nevypnu.Vždy jsem provedl reinstalaci ASC/advanced ystem care/ a poté vše bylo OK.Po nějakém čase se závada objevila zas.Čím to může být a nebo mám nainstalovat jiný program na vypnutí PC.
Na to nepotřebujete žádný externí program, na to stačí plánovač úloh a
shutdown -s
předtím si dejte nápovědu shutdown, jestli Vás nelakuju (shutdown -s vypíná, -r restartuje, ale je ještě několik dalších možností). Kouknul bych se sám, ale jsem v linuxu, kde je to trochu jiné, ale jinak windows tenhle program taky má.
Dost možná ten program dělá to samé (přidá úkol do plánovače) a možná to nějaký jiný program (antivirus) vyhodnotí jako kanadský žertík a z plánovače to smaže nebo to deaktivuje.
ASC zrušte - ideálně čistou novou instalací systému (před tím zálohujte svá potřebná data) - a už to nikdy nepoužívejte. Kdo s takovým programem experimentuje, dopadne špatně a přijde o všechna data.
Už jsem se s tím setkal opakovaně a jediná varianta nápravy je formát a čistá instalace systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.