Dobrý den, Avast ani zdarma, nepotřebujete ho. Zdravím! doplněno 23.05.24 17:44: aja1946 - když nejde o PC, tak proč vkládáte dotaz do rubriky o PC? Proč nenapíšete hned v dotazu, že jde o OS Android? To měla být hádanka a měli jsme se trefovat do odpovědi, která by se Vám líbila?
No já Avast free mám, občas mi naskočí přehled v čem mě to chránilo, současně mi přijde nabidka upgradovat na placenou verzi, což neakceptuji a dnes tam byla jeďte ta nabídka, o které píšu.
Já bych měla mlčet, protože jsem těžký laik, ale pamatuji, co mi řekl hodinový aiťák.Stačí jeden dobrý atnivir, když je jich více, už je to na obtíž a pc to zpomluje. Zvláště u vás, kdydž nehrajete, příliš nestahujete kraviny atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.