Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je k něčemu dobrý Avast cleanup 2024

Od: aja1946® odpovědí: 11 změna:
Naskočil mi stažení zdarma. Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Je to jen háček pro placenou verzi. Defender postačí.
Jinak...
novinky.cz/...
hodnocení

To je asi v pc, já píšu o Androidu.

O androidu není v dotazu jediná zmínka. Ale odpověď je stejná...

aaaa
hodnocení

2x

Je tak dobrý na přeinstalaci PC později. Pak to budeš mít dočista dočista.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, Avast ani zdarma, nepotřebujete ho. Zdravím!
doplněno 23.05.24 17:44: aja1946 - když nejde o PC, tak proč vkládáte dotaz do rubriky o PC? Proč nenapíšete hned v dotazu, že jde o OS Android? To měla být hádanka a měli jsme se trefovat do odpovědi, která by se Vám líbila?

blad
hodnocení

0x
Je to humus - zbytećny ballast
Kde a kam.a jakým.způsobem.ti to na co skočilo?
hodnocení

No já Avast free mám, občas mi naskočí přehled v čem mě to chránilo, současně mi přijde nabidka upgradovat na placenou verzi, což neakceptuji a dnes tam byla jeďte ta nabídka, o které píšu.

blad
Aha, já myslel "naskočil ke stažení"

hodnocení

0x

Já bych měla mlčet, protože jsem těžký laik, ale pamatuji, co mi řekl hodinový aiťák.Stačí jeden dobrý atnivir, když je jich více, už je to na obtíž a pc to zpomluje. Zvláště u vás, kdydž nehrajete, příliš nestahujete kraviny atd.

adolfik

avast cleanup neni antivir

adolfik
hodnocení

0x

na čištění počítače použij stlačený vzduch. Jestli je to nějak hodně a nezvládneš to štětečkem / jiným nářadím, dej to do servisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]