Dobrý den, mám starší notebook HP (HP Probook 6560b). Notebook je i přes své stáří pro mě naprosto dostatečný. Jediná jeho "závada"je baterie, která už samozřejmě nedrží kapacitu. Proto jsem se rozhodl, že baterii koupím novou. Vybral jsem tuto: levne-baterky.cz/... od značky Green Cell. Jenomže se trochu bojím kvality a reálnosti udávané kapacity. Proto se chci zeptat, zda někdo máte s těmito bateriemi zkušenosti? (S neoriginálními bateriemi nemám zkušenosti zrovna nejlepší)
Kupují u avacom.cz, je to taky dražší Čína, vydrží déle, než z Ali... alespoň takovou mám zkušenost. Jinak ty baterie jsou plus mínus stejné, pokud to není originál. Ale ten je dvojnásobek a vice ceny náhrady...
Moje zkušenost u notebooků a jiných spotřebních zařízení je taková, že originální, byť drahá baterie je asi nejlepší, ale prodává se vždy v období kdy jí nepotřebujete a když už potřebujete baterii, tak zpravidla není dostupná a nebo je to starý ležák... (ověřeno HP. Fujitsu). Jinak s bateriemi od Green Cell mám dobrou zkušenost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.