Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzání hry

Od: hracher odpovědí: 4 změna:
Zdravím, mám novou hru a když ji zapnu hned zamrzne a jediné co pomůže je restart celého pc nevíte někdo jak zamezit tomuto zamrzání aniž bych musel upgradovat pc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tj
hodnocení

1x

Bohužel. Příliš obecné informace.
1) Parametry Vašeho PC
2) Minimální požadavky jaké má hra na HW (na Steamu, nebo pan Google)
3) Je tam nějaká chybová hláška? Případně kód hlášky.
Pokud je vše v pořádku, tak aktualizace OS, aktualizace GK, aktualizace hry, případně ověřit integritu souborů (Steam), jinak reinstal hry. Ještě bývají na netu návody na řešení těchto problémů, pokud vám hra způsobuje zamrzání, je dobré se zeptat pana Googla na řešení, protože pokud je to globálnější problém, už to někdo zřejmě řešil a třeba i vyřešil.
Pokud máte hodně starý PC, tak některé hry prostě nerozjedete, nejde jen o parametry, ale i o HW řešení komponent. Například můj starý procesor utáhne v pohodě Metro Exodus, ale už na něm nerozjedu Star Citizen, protože nepodporuje AVX.

hodnocení

1x

A splňuje Tvůj utajený počítač alespoň minimální požadavky té tajemné hry?

Kdybys napsal o jakou hru jde a jaké máš komponenty v počítači, radilo by se lépe.

thetruth
hodnocení

0x

Na toto kvantum informací lze odpovědět jediné - je to rozbité.

Takže HW - na jakém HW se to spuští? Ovladače jsou aktuální? Hra dává nějakou chybovou hlášku? Byly přes klienta zkontrolovány herní data?

Jo a ještě bych se podíval na klávesy s čárkou, tečkou, otazníkem. Taky nějak vypadávají.

thetruth

Jo a zapomněl jsem na název té hry. Jako to nenapadne uvést takové základní info?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]