Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít hezčí emoji,než ty co se nabízejí

Od: samka odpovědí: 6 změna:

Ve skupině se zdravíme na fb,.ale už se nedá ničím potvrdit pozdrav,samé příšeřiny.

Na WhatsAapp-u jsou naopak krásné,kreslené či jinou technikou dělané,nedá se mi to spojit fb a WApp?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak to nevis jake jsou na Telegramu, ale je problem ze vsichni ovčani jsou na na produktech mety.

samka
hodnocení

Tam to neznám,ale zajímavé jsou nyní na Pinterestu,který WhatsApp má k dispozici,ale jak píšeš Meta to nemá.Nevím,kdo to může schválit takovou ubohost na Gifech.

blad
hodnocení

2x
A co nahrát si na server svr vlastní gesichty a ly pak linkovat?
samka
hodnocení

Tak snad ano,ale nevím,jak na to

hodnocení

1x

Já nemohu odolat, musím se zeptat: Proč jsi tam, kde se ti to nelíbí? Proč si nenajdeš lepší?

kdosi

Sice nevím proč je na FB, ale většinou na různé platformy a sociální sítě a poradny a tak lidi chodí spíš kvůli jiným lidem, kteří tam jsou, než kvůli grafice a ikonkám.

(Ne že bych tím chtěl shazovat zdejší smajlíky, ale minimálně pro mě zdaleka nejsou tím nejdůležitějším důvodem, proč sem chodím. A i kdyby je tu zrušili zcela, tak bych sem chodil dál.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]