Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem.Na netu se moc neorientuji a nemohu najít postup na výměnu ložisek v převodovce mot.kosy Oleomac.Co mám konkrétně zadat do vyhledávače,aby se mě vyhledalo jen to,co mě zajímá?Když jsem zadal "výměna ložisek křovinořezu Oleomac",načtou se návody na výměnu ložisek kol a převodovek u aut,oprava a seřízení zapalování,karburátorů,vyměna filtrů veškeré zahradní techniky Oleomac ,prostě tisíc věcí,který mě zrovna nezajímají,a co mě zajímá,to ne.Je to hloupý dotaz?Možná pro většinu zde přispívajících asi ano.Díky za reakce.
Díky za video,ale nemohu odělat tu převodovku z tý trubky,zkoušel jsem i poklep kladívkem,jde jen malinko pootočit.
Já mám stihl ,tam povolím dva imbus šrouby a sklepnu převodovku,ale třeba na tomto videu je ještě zajištovací šrroub (ve 2,40 minutě)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.