Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadání do vyhledávače

Od: lorenc odpovědí: 5 změna:

Ahoj všem.Na netu se moc neorientuji a nemohu najít postup na výměnu ložisek v převodovce mot.kosy Oleomac.Co mám konkrétně zadat do vyhledávače,aby se mě vyhledalo jen to,co mě zajímá?Když jsem zadal "výměna ložisek křovinořezu Oleomac",načtou se návody na výměnu ložisek kol a převodovek u aut,oprava a seřízení zapalování,karburátorů,vyměna filtrů veškeré zahradní techniky Oleomac ,prostě tisíc věcí,který mě zrovna nezajímají,a co mě zajímá,to ne.Je to hloupý dotaz?Možná pro většinu zde přispívajících asi ano.Díky za reakce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím,

Ta konstrukce úhlového převodu křovinořezů je stejná ,

,

lorenc
hodnocení

Díky za video,ale nemohu odělat tu převodovku z tý trubky,zkoušel jsem i poklep kladívkem,jde jen malinko pootočit.

Já mám stihl ,tam povolím dva imbus šrouby a sklepnu převodovku,ale třeba na tomto videu je ještě zajištovací šrroub (ve 2,40 minutě)

,jinek použít větší sílu...

lorenc
hodnocení

Já k...t to dělal bez brejlí a přehlídl aretační šroubek.Díky všem.

hodnocení

0x

Zkuste ten samý dotaz zadat do youtube.com. Myslím, že bude stačit chvilka hledání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]