Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typ na notebook na střih videí

Od: oooo odpovědí: 3 změna:
Zdravím, zajímal by mě nějaký typ na slušný notebook na střih videí, v cenovém rozmezí 8000kč - 16.000kč, nemusí to být žádný super model, jen aby tam bezproblémově fungoval program na střih videí a popřípadě měl využití i doma.
Nejlépe z E-shopu jako alza/mall/atd..
Předem děkuji za nápady!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To je spíš o použitém střihacím programu a o tom, co hodláte stříhat. Jestli to potřebujete pro profesionální práci, nebo jako amatér. Já mám 12 let staré PC (grafika neznámá, dvoujádrový procesor, ani nevím jaký) OS "Win 7" a program "Studio 15". Stříhám amatérsky a pro mou potřebu zcela stačí.

jano123
hodnocení

0x

Na strih vídea, aj hudby, nepotrebujeme ntb alebo PC, kalibru ako na hry.

Je to všetko pomalšie, trvá to dlhšie, ale dá sa...

Podstatný je ale prg. na strih. Osobne by som na tento účel volil PC.

V tomto cenovom rozsahu sa dajú zohnať "dobré repasované, ale aj nové kusy"...*klik*

hodnocení

0x

Doporučuji značku DELL, to ostatní je o třídu, dvě, tři horší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]