Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Chtěl bych se zeptat jestli jde nějak vypnout aktualizace hry před jejím spuštěním.Měl jsem v plánu hrát ETS2 ale nemůžu neboť to chce aktualizaci,která má 20GB a nechce se mi čekat.Nešlo by ETS2 nějak nastavit aby se dokázalo spustit i bez Steamu?Popřípadě nějak obelhat Steam aby si myslel že je hra aktuální?Nebo alespoň odložit aktualizace?Vážně mě to naštvalo.Četl jsem na internetu že jdou nějak překopat soubory steamu ale postup tam nebyl že je to prý ryskantní.Všem díky za rady.Juras
Hry koupené a stáhnuté přes Steam bez spuštění Steamu hrát nelze ...
20GB by se stáhlo i 20Mbitem za dvě hoďky.
Myslím, že už nemá cenu radit, když se aktualizace za včerejšek stáhla, pokud si hned nevypl počítač...
Jinak pro doplnění jak lze zastavit ten autoupdate ... V knihovně klikněte na hru ETS2 a vyberte vlastnosti. V záložce aktualizace vyberte volbu, že chcete aktualizovat hru až při jejím spuštění. A v hlavním Menu Steamu v záložce Stahování nastavit stahování aktualizací na nějakou noční/ranní hodinu. Také můžete vyzkoušet v hlavním Menu Steamu zapnout Offline řežim. Některé hry ale pak nejdou spustit. A to překopání souborů jsem našel taky, ale je to rada z roku 2020, čili od té doby se klient Steamu několikrát měnil, tak je možné, že už to nepůjde, ale šlo o to, že když po stažení hry do úložiště hru nějak editoval módy, které by nefungovaly v nové verzi, tak stačilo přejmenoval adresář a Steam tu hru pak začal stahovat znova a pouhým přejmenováním těchto složek sem/tam šlo hrát několik verzí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.