Nejste přihlášen/a.
Mam Windows xp a zjistuji, ze z icloud.com/... nefunguje ta stranka a nemohu najit iPhone
Existuje nejaka moznost jak se na tu stranku Find iPhone dowtat i z Windows XP? Zrejme ta stranka vyzaduje nejnovejsi Ajax a jadro browseru...
Mam Crome a Firefox ale asi jsou stary... Ani nevim jak aktualizovat korenovy certifikat ale s tim na strance icloud.com/... problem neni, jen na poraDTE A SEZNAM TO HLASI ssl PROBLEM
diky za radu, ten mam jinde, zde mam akorat nepouzivany notebook a potreboval jsem najit telefon, zjistil jsem ze bez druheho nebo tabletu nebo notebooku s aktualnim OS je clovek v haji
tedy, neresi to muj dotaz... tak nejak nerozumim proc trivialni ulohu (FindPhone) bych mel kupovat dalsi notebook, i kdyz to je asi dotaz na Apple.
Jj, Chrome i Firefox pro XP budou hodně starý. Kromě prohlížeče Supermium (odkaz od nous) lze použít Mypal68. Na tom ten icloud vypadá funkčně - ale já nemám Iphone, který bych mohl hledat.
Pokud bys šel cestou bootable USB s Linuxem, nejjednoduší na přípravu pro XP je Rufus - akorát budeš potřebovat jeho starší verzi. Poslední, která by měla fungovat ve WXP je 2.18.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.