Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows XP - jaky browser? Find iPhone

Od: oldold odpovědí: 9 změna:

Mam Windows xp a zjistuji, ze z icloud.com/... nefunguje ta stranka a nemohu najit iPhone

Existuje nejaka moznost jak se na tu stranku Find iPhone dowtat i z Windows XP? Zrejme ta stranka vyzaduje nejnovejsi Ajax a jadro browseru...

Mam Crome a Firefox ale asi jsou stary... Ani nevim jak aktualizovat korenovy certifikat ale s tim na strance icloud.com/... problem neni, jen na poraDTE A SEZNAM TO HLASI ssl PROBLEM

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Není trochu technologicky protichůdné hledat iphone na win xp? :) Nainstaluj si třeba linux mint xfce/mate a vyber si jakýkoliv nový web prohlížeč.
dnf
hodnocení

diky za tip, to bych si mohl dat na bootable USB, ze? Tech tady\ mam kupu...

Pujde to ale spachat v tomto WinXP? Je na to nekde jednoduchy howTo?

thetruth

Tisíce, namátkou:

tomsguide.com/...

thetruth
hodnocení

1x

Začít používat systém, který není dávno po smrti.

fim
hodnocení

diky za radu, ten mam jinde, zde mam akorat nepouzivany notebook a potreboval jsem najit telefon, zjistil jsem ze bez druheho nebo tabletu nebo notebooku s aktualnim OS je clovek v haji :)

tedy, neresi to muj dotaz... tak nejak nerozumim proc trivialni ulohu (FindPhone) bych mel kupovat dalsi notebook, i kdyz to je asi dotaz na Apple.

thetruth

Já neříkal nic o tom kupovat nový notebook. Používat moderní systém se dá i bez změny HW.

mam rad ty zvasty tupych o medernim a novem *zed*

hodnocení

1x

hodnocení

1x

Jj, Chrome i Firefox pro XP budou hodně starý. Kromě prohlížeče Supermium (odkaz od nous) lze použít Mypal68. Na tom ten icloud vypadá funkčně - ale já nemám Iphone, který bych mohl hledat.

Pokud bys šel cestou bootable USB s Linuxem, nejjednoduší na přípravu pro XP je Rufus - akorát budeš potřebovat jeho starší verzi. Poslední, která by měla fungovat ve WXP je 2.18.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]