Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Offline obchod play

Od: bezejmena odpovědí: 3 změna:
Zdravim,
Uz jsem zoufala z nefunkcniho 9bchod playe na novym telefonu samaung s23. Deje se tomu jiz od unora. Pritom ale jsem si par aplikaci stihla stahnout z obchodu, ale najednou mi pise offline, ze mam zkontrolovat pripojeni, pripadne chci-li cekat muzu si zahrat hru horkovzdusneho balonu. Na google jsem se obratila, muj pripad maji za evidovany, asi musim ale otravovat vic, aby mi byla dano prednost .
Je to v nejake aktualizaci?
Nebo je to neco v nastaveni? Tam sem se trochu motala a neco rusilq, neco potvrzovala, ale takovych to zmen si vetsinou povsimnu radove do par hodib. Ale zda li jsem nepotrebovala na ochod play nezjistila jsem tedy ze nefunguje diky memu zasahu.
Je jedno zda li jsem na datech nebo wifi.

Offline obchod play

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžete vyzkoušet vyčištění mezipaměti aplikace obchodu play. Takže jít do nastavení -> Aplikace -> vyhledat Obchod Google Play a zde (podle druhu androidu) bude někde Vynucené zastavení a taktéž Úložiště této aplikace ...

Nejdříve aplikaci zastavte (bude vás strašit, že může dojít k chybám - potvrdte OK) a přejděte do Úložiště. Zde klikněte na Vymazat mezipaměť. Nyní vyzkoušejte, zda obchod play už funguje. Pokud ne, stejný postup, ale nyní zvolte Vymazat data.

Jelikož je to nový telefon, nepředpokládám, že Vám došlo místo v úložišti, ale i to je zrovna jeden z důvodů, proč nelze nic "stáhnout" a zaktualizovat. Mám pocit, že v notifikační liště ta 5tá ikona patří právě službám google play ... co říká?

V Nastavení to taktéž může být. Museli bychom vědět, co jste nastavovala ... pokud jste si zastavila např. služby google play, tak ano, obchod play nebude fungovat.

Offline obchod play #2

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, pokud Obchod Play "nerozchodíte", tak použijte alternativní web pro instalaci aplikací (APK) viz odkaz. Je to na vlastní riziko a zřejmě si budete muset v mobilu povolit instalaci z neznámého zdroje. Zdravím!
https://apkpure.com/

hodnocení

0x
Připojení na internet máte jaké? A fuguje?
Mohlo se stát, že jste třeba při kontrole spotřebovaných dat této aplikaci data, nebo wifi zakázala.
Jinak Samsung má i vlastní Galaxy Store.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]