Dobrý den, když si zadám inzerát na Facebooku na marketplace a zároveň ho přidám do některých skupin prodeje a pak ho na Facebooku vymažu, vymaže se jen někde asi jen na marketplace? Lidi totiž později na inzerát stále reagují. Jak můžu smazat inzerát úplně všude najednou? Děkuji
Když mazes inzerát, máš možnost vybrat i vymazání ze všech skupin. Takto zmizí nadobro, ale pokud ho smazes jen marketplace tak musíš manuálně ho odstranit i ze skupin, pomoct by ti mohla historie, která je vidět v nastavení, tam uvidíš kam všude si zveřejnil inzerát a můžeš začít mazat.
marianna
Reaguji na Vaši radu. Inzerát jsem nejdříve umístila do skupiny, následně jsem při úpravě povolila inzerování na Marketplace. Inzerát jsem vymazala na Marketplace, no zmizel i ze skupiny :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.