Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základní deska FM2A88X Extreme4+

Od: wegeheth odpovědí: 1 změna:

Ahoj mám stolní počítač Hal 3000 s následujícími specifikacemi
Hal 3000 z roku cca 2015
CPU: AMD athlon x4 860K Quad Core Processor - 3,70 GHz

GPU: Nvidia GeForce GTX 960
RAM: 8Gb DDR3

Základní deska: FM2A88X Extreme4+

Byl to pomalý, zasekaný počítač na kterým jsem nahrál čistý windows 10 ( s licencí samozřejmě ) , stáhl všechny aktualizace, základní nastavení, pohrál si se schématem napájení apod. celkově jsem z něho udělal obstojný a relativně rychlý počítač sloužící jen a pouze na brouzdání po internetu ( žádné náročné hraní ani nic podobného, čistě počítač sloužící na internet)
Otázka: Jaký kompatibilní SSD bych mohl koupit na tuto základní desku? ( počítač má pouze HDD , ideálně bych chtěl pořídit SSD a Windows přesunout na SSD )
Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Prakticky libovolný SATA SSD v klasickém 2,5"formátu. Akorát pro něj asi nebude mít skříň připravenou pozici správné velikosti, tak si kupte buď ještě adaptér 2,5"na 3,5", nebo tam můžete nechat disk jen volně položený či uchycený jen na jeden šroubek (pokud se s počítačem nijak nemanipuluje, tak to ničemu nevadí).
Disky: alza.cz/...
Příklad adaptéru: alza.cz/...
doplněno 24.04.24 10:32: A ještě nezapomenout na propojovací SATA kabel, pokud budete potřebovat mít připojené oba disky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]