Nejste přihlášen/a.
Zdravím, může mi prosím někdo poradit, jak můžu do wordového dokumentu vložit celý naskenovaný papír A4 ve formátu jpg? Potřebuji, aby ten naskenovaný dokument byl přes celou stránku v tom wordu. Moc díky za rady!
doplněno 22.04.24 17:26:
Kdž dám vložení obrázku, tak se mi ta fotka nedá přes celou tu stránku, viz screenshot
1x
Je potřeba ve vlatsnostech obrázku dát zarovnat ke stránce (ne ke sloupci a ostavci což je default), poloha 0 a 0 je jedno jakých jednotek a jeden z rozměrů zvětšit na A4 (210x297 mm) druhý se natáhne a nebo pokud neni třeba zachovat poměr stran (ta deformace bude minimální) tak poměr stran nezachovávat a dát oba rozměry pro A4.
Můj postup je pro verze 97-2003, ale v hrubých rysech by to mělo být stejné, klepnu pravým tlačítkem, dám vlastnosti (v LO se dává úmístění a velikost, ale to neni váš případ) a tam najdu co jsem říkal - poloha 0 od hořejška stránky, 0 od levého kraje stránky a šířka 21,0 výška 29,7 cm případně naopak pokud je stránka na šířku.
1x
nastavit rozměr fotky nebo obr. Vlastnosti obr. klik pravá myš -vlastnoti a pak tam je někde rozměr..., nejdříve asi zarovnat na střed.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.