Nejste přihlášen/a.
Zdravím, může mi prosím někdo poradit, jak můžu do wordového dokumentu vložit celý naskenovaný papír A4 ve formátu jpg? Potřebuji, aby ten naskenovaný dokument byl přes celou stránku v tom wordu. Moc díky za rady!
Kdž dám vložení obrázku, tak se mi ta fotka nedá přes celou tu stránku, viz screenshot
Je potřeba ve vlatsnostech obrázku dát zarovnat ke stránce (ne ke sloupci a ostavci což je default), poloha 0 a 0 je jedno jakých jednotek a jeden z rozměrů zvětšit na A4 (210x297 mm) druhý se natáhne a nebo pokud neni třeba zachovat poměr stran (ta deformace bude minimální) tak poměr stran nezachovávat a dát oba rozměry pro A4.
Můj postup je pro verze 97-2003, ale v hrubých rysech by to mělo být stejné, klepnu pravým tlačítkem, dám vlastnosti (v LO se dává úmístění a velikost, ale to neni váš případ) a tam najdu co jsem říkal - poloha 0 od hořejška stránky, 0 od levého kraje stránky a šířka 21,0 výška 29,7 cm případně naopak pokud je stránka na šířku.
nastavit rozměr fotky nebo obr. Vlastnosti obr. klik pravá myš -vlastnoti a pak tam je někde rozměr..., nejdříve asi zarovnat na střed.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.