Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový dotaz...zda se s tím již někdo setkal. Cizí muž se mi hrabe v účtu Fb, přidává mi tam urážky a neuctivé obrázky, prostě mi narušuje soukromí. Vše jako pomsta za smajlíka, který jsem mu dala k jeho hloupému dotazu. Zřejmě trochu labilní. Chci se zeptat...má cenu ho nahlašovat na Fb, a můžu poté tu jeho konverzaci vymazat nebo jí tam musím nechat do vyřešení Facebookem? A odešle se Facebooku celá konverzace nebo jen konec? A co mu za to hrozí? Děkuji.
Asociace Facebook vs soukromí je samo o sobě protimluv. Jak vám může narušovat soukromí na vašem veřejném účtu? A taky si ho můžete asi zablokovat.
FB přece vznikl jako nástěnka xichtů holek na výstavce, něco jako když je dražba skotu, a ty kusy se bodují anebo se pletu? Tak nějak to říkal zakladatel v tom filmu.
Mně se spíš jedná o to že mi přímo do mého účtu dává urážlivé obrázky...to může? Je to přece můj účet. Pochopitelně už jsem si ho zablovala ale tohle považuji za nehoráznou drzost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.