Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průzkumník souborů Windows 11

Od: millcom® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nemá někdo z Vás prosím návod, pokud to vůbec je možné, jak nastavit v průzkumníkovi souborů ve Windows 11 tu klasickou lištu (pás karet), kterou používají Windows 10 - viz příloha, a popř. jak zobrazit = přesunout panel nástrojů pod ten panel karet? Děkuji

Průzkumník souborů Windows 11

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

1x

Podle zdrojů, které se mi podařilo v rychlosti najít, to lze bez editace registru či aplikace třetí strany, udělat jen dočasně, respektive jen pro aktuální okno průzkumníka - pokud ho zavřete a znovu otevřete, vrátí se zpět do vzhledu win 11- a teď postup: pomocí vyhledávacího pole najděte ovládací panely a v okně ovládacích panelů (ovládací panelym usí být zobrazené jako kategorie, jinak se musí klávesová zkratka použít vícekrát) zmáčkněte levý alt + šipku nahoru a v průzkumníku se zobrazí se pás karet.

Zdroje: makeuseof.com/...

hodnocení

Děkuji za tip *palec2*, vyzkošel jsem to a funguje. Sice jen do uzavření exploreru, pak se to musí udělat znovu, ale to mi na občasné použití stačí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]