Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení ikon na ploše

Od: brzek* odpovědí: 3 změna:

Potřebuji prosím porasit s notebookem ASUS mám Vistu Home premium a po spuštění se mi nezobrazují ikony na ploše musím je vyvolat funkcí zobrazit ikony na ploše napřed to odebrat pak je znovu přidat v nastavení je mám zaškrtnuté ale po resrtartu se zase nezobrazují jen na chvíli a pak zmizí ikdyž zaškrtnutí je aktivní.Dále jak vyřadit program Narrator aby se mi po startu nezobrazoval a nemluvilo to anglicky nepotřebuji to jen to zdržuje.Moc děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Myslím, že se ti do PC dostal nějaký šmejd, ikony nemizí jen tak a ani Narrator se nespustí sám, aspoň by neměl.

Můžeš ho ale zakázat:

Start-ovládací panely-snadný přístup-optimalizovat vizuelní zobrazení-(odškrtnout) zapnout nástroj Narrator

Počítač bych v každém případě poskenovala antivirem a nějakým programem jako MalwareBytes Antimalware, SpywareTerminator nebo Spybot Destroy, také vyčisti PC CCleanerem

Programy najdeš třeba tady

www.rony.dobrodru/...

www.rony.dobrodru/...

magda9992
hodnocení

0x

Ahoj, mám přesně na chlup stejný problém, vše sedí - asus, vista home premium, nezobrazují se ikony i když sou v nastavení zaškrtnuté, musím je odškrtnout a znovu zaškrtnout... dělá mi to tak od začátku, nevím co s tím :( Je to dost otravné pokaždé to dělat znovu. Bohužel nemůžu jít do obchodu, kde jsem pc koupila (mají i dobrý servis a tak), protože jsem momentálně v zahraničí. Poradí někdo? Děkuji

sondaw*
Vyzkoušej tohle:
Start>Spustit>napiš regedit>OK
V registru najdi klíč
HKEY_CURRENT_USERSoftwareClassesLocal SettingsSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersion TrayNotify"
Označ hodnoty "IconStreams" a "PastIconsStream a pomocí Delete je smaž. Zavři regedit, otevři správce úloh, najdi v procesech explorer.exe a dej ukončit proces. Potom přejdi ve správci na Aplikace, klepni na Nová úloha a do okna napiš explorer.exe. Restartuj PC
Nevyděs se, když explorer ukončíš, na chvíli ti všechno z plochy zmizí, znovu se objeví po přidání explorer.exe>nová úloha
Ikony by se měly obnovit, navíc vyčistíš i seznam v oznamovací oblasti, kde bývají ikony programů, které třeba už v PC ani nejsou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]