Nejste přihlášen/a.
Na hlavní liště se mi objevují nesrozumitelné znaky místo písmen.Je to chyba grafické karty,nebo jiný problém?
Já taky nevím o čem píšete ... fotka někdy vydá za tisíce slov. Máte Windows? Nebo Linux? Windows 7, 10, 11?
Navíc nevíme, zda vy myslíte stejnou "hlavní lištu" jako my a nesrozumitelné znaky může být třeba jen nastavený jiný jazyk "tradiční čínština". Ta někomu může připadat nesrozumitelná.. Nebo taky můžete myslet třeba hlavní lištu v prohlížeči, nebo co já vím, čemu zrovna vy říkáte "hlavní lišta". Já například na hlavním panelu nemám žádné texty :/ naposled jsem je tam měl možná tak v XPčkách.
maprof - když nechcete poradit, tak buďte klidně arogantní. Neumíte ani popsat závadu, včetně zobrazení problému. Místo pořádných informací se chováte jako pako.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.