Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řešení chyby na hlavní liště......

Od: maprof® odpovědí: 9 změna:

Na hlavní liště se mi objevují nesrozumitelné znaky místo písmen.Je to chyba grafické karty,nebo jiný problém?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

JO JE, to je dobre ze jste z vrozene skromnosti neprilozil fotku, diky *zed*

aaa
hodnocení

1x

Koukám, že jsi pěkně popudlivá. A kdo tady asi tak vidí, co se Ti tam objevuje. Skleněný koule museli všechny do servisu z nařízení zelených mozků o neškodnosti vyzařování škodlivých vln a azbestu. Tak se nediv. mi za to nemůžeme.

hodnocení

1x

Já taky nevím o čem píšete ... fotka někdy vydá za tisíce slov. Máte Windows? Nebo Linux? Windows 7, 10, 11?

Navíc nevíme, zda vy myslíte stejnou "hlavní lištu" jako my a nesrozumitelné znaky může být třeba jen nastavený jiný jazyk "tradiční čínština". Ta někomu může připadat nesrozumitelná.. Nebo taky můžete myslet třeba hlavní lištu v prohlížeči, nebo co já vím, čemu zrovna vy říkáte "hlavní lišta". Já například na hlavním panelu nemám žádné texty :/ naposled jsem je tam měl možná tak v XPčkách.

hodnocení

A k čemu by ti byla fotka nousi,když většině rozumných lidí stačí popis vady.

- mas pravdu, omlouvam se , kup novou grafiku.

Nová grafika stačit nebude, je to celý prokletý, včetně routeru a všech zařízení na síti.

maprof - když nechcete poradit, tak buďte klidně arogantní. Neumíte ani popsat závadu, včetně zobrazení problému. Místo pořádných informací se chováte jako pako.

thetruth

Pozdravit, poděkovat nic, ale bude to ještě urážet? Lišta se rozpadla z toho důvodu, že už se nemohla koukat, jaký arogantní b*b ji používá.

hodnocení

0x

A terazky mi povedztě, Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takým slovom "hlavní lišta"?

A co tak "hlavní panel"? Nebude to ono?

A jinak pokud chybí správná písmena tak je systém nemůže najít.

Jaký systém? - To ví možno Kefalín

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]