Nejste přihlášen/a.
Myslíš tím, že když okno Firefoxu zavřeš, tak pro nové otevření prohlížeče musíš restartovat PC?
Dělá ti to i v safe mode?
Jakou verzi FF máš a dělá ti to jak dlouho - po nějaké instalaci, odinstalaci?
Zkus obnovení systému nebo pokud máš zálohu FF (z MozBackup), tak obnov nastavení
Jinak to vidím na novou instalaci FF
presne tak kdyz zavru FF tak pro nove otevreni musim restartovat.Safe mode neznam jsem zacatecnik.FF je verze 3.0.8.a blbne to od nedavna jak jsem ho nainstal. Nova instalace nepomohla
Zkus spustit FF v safe mode jak jsem psala
Start>Všechny program>Mozilla Firefox>Mozilla Firefox Safe mode a zakaž všechny doplňky. Potom zkus otevřít a zavřít normálně FF a vyzkoušej, jestli problém trvá
Když jsi instaloval znovu FF, jen jsi přeinstalovával nebo byla nová instalace po odinstalování programu?
Zkus také Nástroje>Vymazat důvěrná data (jenom neoznačuj hesla, pokud je uchováváš, nebo o ně přijdeš)
Také bych vyčistila PC např CCleanerem, vč. opravy registru (udělej zálohu, kterou ti nabídne)
proskenovala PC např MalwareBytes nebo SpywareTerminator (po stažení aktualizací), oba programy také najdeš na
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.