Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestabilní internet, ztráta packetů

Od: stone odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nově mám DSL internet, který většinou funguje dobře, ale zaznamenal jsem už několik poruch. Při poruše se webové stránky načítaly pomalu nebo se nenačítaly vůbec. Někdy poklesla i rychlost stahování z 50 na 1 Mb/s. Vždycky byla při takové poruše přítomá ztráta packetů (packet loss) v různých hodnotách - někdy 5, někdy 10 a někdy dokonce 20 procent. Testoval jsem přes příkazový řádek ping na webovou stránku. K těmto problémům docházelo při připojení přes Wifi a také při připojení přímo přes LAN kabel. V obou případech byla ztráta packetů. Většinou se jednalo o večerní hodiny. V jednom momentu jsem zjistil, že na mém wifi kanálu je 5 dalších wifi sítí. Může tohle být důvodem mých problémů? Nebo by tyto problémy nastaly sice při připojenjí přes Wifi, ale při připojení přes LAN kabel by k nim nedošlo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No testuj dal, predpokladam ze pingas s parametrem -t . Zarusenou wifi mit muzes , spis bych se divil kdyby zarusena nebyla. Testuj jen kabel, Vymen kabel, dej tam jine PC, kdyz to nebude fungovat, obrat se na poskytovatele internetu a rada zni, OTRAVUJ OTRAVUJ OTRAVUJ a ani to pak opravi. Volej klidne denne, oni tu linku proveri a prijdou na problem.

hodnocení

0x

zdravím ,

stahněte si toto pingplotter.com/... naistalujte po spuštění prográmu do hohrní bílé časti napište třeba seznam cz ukaže vám to cestu od vášeho připojení k dánému serveru ukáže pokud je někde problém

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]