Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Export PDF

Od: lenka234 odpovědí: 8 změna:

Zdravím, nevíte někdo, když převedu soubor z Wordu do PDF, jestli je možné, že se někde tím převedením zveřejní? Nebo ho nikdo nenajde?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Použitím programu pro převod na webu? Neměl by být nikde, ale...kdo vám to zaručí?
Proč soubor ve Wordu neuložíte přímo do PDF na vlastním počítači?
lenka234
hodnocení

Moc děkuji za odpoved. Uložila jsem soubor do PDF přimo u mě v počítači ve wordu. Takže je to v pohodě?

mathew
hodnocení

0x
Normálně ho otevřete a dáte tisk do PDF. Samozřejmě to určitě půjde i složitěji třeba přes nějaký ten web...
lenka234
hodnocení

Já mám pravě namysli, že ted, když otevřu soubor v PDF, tak se mi otevře na internetovém prohlížeči. A právě, když ho nebudu nikde zveřejnovat na nějaké webové stránce, tak by dohledat jít němel ne? Zůstane jen v mém počítači ne?

mathew
Ano, když ho nikde nezveřejnite tak nikde nebude. Je jedno jestli ho otevíráte v internetovém prohlížeči nebo jinde.

prevedu
hodnocení

0x

Co je to "převedu"?

Zvol Tisk (Ctrl+P) a vybrat tiskárnu ´PDF´

lenka234
hodnocení

Pomocí tlačítka ve wordu - SOUBOR -> EXPORTOVAT -> vytvořit soubor PDF/XPS

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]