Dobrý den, mám dva dny starý mobil, v Chromu když pustím Seznam.cz, zprávy se dublují i třeba zobrazují 3x za sebou nebo se řádky srazí. U třeba Blesk.cz to nedělá. Prosím je chyba v mobilu? Hledala jsem, zda teď nebyl výpadek seznam cz, ale nebyl. Dekuju
Dobrý den, z Google Play si můžete rovnou nainstalovat aplikaci Seznam a ta je na zvoleném prohlížeči nezávislá (zatím jsem tam žádný problém neměl). Ikonu Seznam potom budete mít hned k použití na Ploše. Zdravím! doplněno 05.04.24 12:41: Mimochodem, pokud neprohlížím Seznam přes appku (kde jsem trvale přihlášen), tak ho bez problémů otevřu v Google Chrome (a prohlížeč denně čistím).
Doporučuji používat Operu. Má stejné vykreslovací jádro, takže stránky vypadají skoro stejně jako u Chromu. A má vestavěný adblock, takže neotravuje vyskakovacími reklamami. Seznam.cz má jakýsi bug ve zdrojovém kódu.
S tímto jsem byl v opravně telefonů. Pán hned věděl o co jde, prý je nějaká závada v Androidu 13 (po jehož instalace problém začal) a bude nějaký čas trvat, než to opraví a nainstaloval aplikaci Seznam. Aplikace mi nevyhovuje, ale včera přišla aktualizace Android 13 a už seznam funguje normálně..
vernon
To je blbost. Blbne to v Chromu na všech telefonech. Na ostatních prohlížečích ne...
Tenhle problém jsem měl přesně i já na mobilu se Seznamem pustěné v Chromu. Mám tam ted místo Chromu Operu a je to o něčem jiném, načítá se hladčejc a přesnějc. Přímo aplikace od Seznamu mi moc nevyhovovala..tu jsem zkoušel 2x a pokaždé odinstaloval.
Všem děkuju. Mám Android, nový mobil. Průšvih zatím v tom, že Google play po mně chce heslo na Gmail účet, což už ani nevím, jaký mám . Ale řešit budu muset, nepustí mě ani nainstalovat Messenger. Děkuju, pěkné dny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.