Nejste přihlášen/a.
Proč jako nemůžu uložit upravený obrázke?
Appka je soslá originál z toho simplemobiletools, dokonce jsem jí i zaplatil a koupil si nějakou pičovinu, kterou podmiňovali funkčnost další aplikace (něco jako srdíčko nebo tak). Ty appky fakt jedou, jsou dobrý.
A teď jsem upravil fotku v galerii, a hodilo to po mě tohle - viz obr.
Jako proč?
To okno je ochrana proti falešným verzím aplikace které se tehdy (než je vývojář zaprodal) množily, to bylo z důvodu že zdrojové kódy jsou volně k dispozici, takže spousta "lidí"kódy prostě vzala, nacpala do aplikace reklamy, přejmenovala a dala na google play.
Toto je ochrana a spočívá v tom že aplikace po nějaké době době používání zkontroluje id balíčku a pokud není shodný s tím od originálního vývojáře, předpokládá se že používáš jeden z takových reklamou nacpaných fejků.
Ale jak jsem upozorňoval v tom vláknu s tou aplikací na kontakty, vývojář se ale ukázal jako genetický odpad a veškeré aplikace ze simple mobile tools prodal firmě která se specializuje v tom že do úspěšných aplikací narve reklamy.
Kvůli tomu vznikly Fossify tools. O kterých jsem taky psal, které pokračují ve vývoji originálních aplikací. Pokud máš už Fossify galery [ fdroid] tak stačí aktualizovat. Oni si této ochrany všimly taky a už byla mezitím opravena.
Takže řešení je aktualizovat Fossify gallery, pokud ji nemáš tak exportovat nastavení, nainstalovat fossify a importovat nastavení
No já jí teď aktualizoval z fdroidu, Fossify galery. Má 14 MB. Tu už mi tlf. psal, že tam mám soslou, dal jsem jí do jiného adresáře, aktualizoval - pořád se to jmenuje Galerie je to taková zelená ikonka se dvěma bilými trojúhelníčky. A pořád je tam ona hláška.
Jaká to byla verze? Nejnovější je 1.1.2 a ta má 17MB, oni si toho všimly už 11. ledna a opraveno to bylo ve verzi 1.1.1.
Popřípadě se dá stahovat ještě přímo od vývojářů ale tam je taky 1.1.2 jako na fdroidu. Přímý link fdroid.
Samozřejmě je možné že jsi narazil na něco o čem ještě neví ale čekal bych že to prošly pořádně.
-----
Jinak, bokem, doporučuju nemíchat verze z Fdroidu a přímo od vývojářů a používat jenom jeden zdroj pro stahování aktualizací. Je to z důvodu že Fdroid má vlastní podepisovací klíč a vývojáři taky. Pokud android zjistí že je aplikace podepsaná někým jiným tak odstraní uživatelská data (po potvrzení upozornění) aby se k nim nemohla dostat ta nová aplikace.
Je to verze 1.1.0
Zkusím to zcela odinstalovat, včetně těch instalační balíčků - je možné, že se to jmenovalo stejně a vznikl v tom chlív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.