Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Pořídil jsem notebook s Windows 11 Home a nemohu s ním tisknout.Ne,že by nenašel tiskárnu,ale když zadám tisk(např.na mapách.cz),vyskočí okno,kde mám zvolit orientaci(na víšku-na šířku),dám vytisknout,sice jako prý probíhá tisk,tiskárna netiskne,ale vyskočí okno,že se stránka uloží a mám zvolit název.A když chci vytisknout uloženou stránku ,zase ji mám uložit.Kde je chyba?Díky za reakce.
to vypadá že používáš "Tisk do soubor" ale to není tisk na tiskárnu.1. koukni jestli je tiskárna přidána ve WIN. 2. koukni jestli je tiskárna ve správci zařízení a není u ní vykřičník..pak se ozvi
Tiskárna ve WIN nebyla,chtěl jsem ji přidal,ale systém ji nenašel,když jsem zadal název tiskárny ručně(jde o HP LaserJet P 1102),takto jsem zadal,mám zadat platný název tiskárny.Co tam mám zadat?
Zatím nezadávej nic dalšího. Spousť "jako správce" Správce zařízení a podívej se, jestli v něm uvidíš buďto tu tiskárnu, nebo nějaké "Neznámé zařízení". Udělej screenshot okna Správce zařízení a vlož ho sem, ať vidíme, co tam máš.
Ve správci zařízení tiskárna uvedena není,chtěl jsem si stáhnout ovladač,ale napřed jsem měl poslat SMS(ANO-zpoplatněná 99 kč).To je snad na netu zdarma,ne?Snímek str.Správce zařízení mě nejde udělat.
Pokud tiskárna není vidět ve správci zařízení, tak o ní systém neví a tudíž na ní ani nebude tisknout.
Na ten web, který chce za stažení ovladače SMS za 99,- Kč rovnou zapomeň. Ovladače na hardware se stahují ze stránek výrobce a tam jsou k dispozici zdarma. NIcméně pro tvou tiskárnu má HP ovladač jen pro W10, tak zkus řešení, které níže navrhl ttt.
s tohle tiskarnou je ve win11 problem.na ofic. strankach neni ovladac pro win11 k dispozici, max win10 support.hp.com/...
neco dale se pise zde: answers.microsoft.com/...
doporucuje se nainstalovat ovladac na tiskarnu: Р1569
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.