Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak založit administrátorský účet ve Windows

Od: lucis11* odpovědí: 11 změna:

můj problém je v uživatlských učtech. Mám založené dva učty a oba jsou s omezeným přístupem, no a právě kvůli tomu omezenýmu přístupu tam nede nastavit ten administátorskej...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Jaký máš operační systém? Např. v XP Home se můžeš pod účtem administrátora přihlásit jen v nouzovém režimu

acemcintosh*

Jde to i přes ten standartní přihlašovací dialog, nemusí se kvůli tomu do nouzového režimu.

lucis11*
hodnocení

hele ani nevim jak jsem to udělala, ale už ten jeden je administrátorsej, potřebovala jsem to kvůli tomu, že mi třeba nešly nainstalovat nebo smazat nějaký programy, ale mám ještě jeden problém, píšme mi to, že systémová knihovna DLL user32.dll byla přemístěna v paměti... a to už fakt sama nevymyslim*smich*

lucis11*
hodnocení

prosím tě, jak si mi posílal ten odkaz na přemístěný knihovny, tak to chce aktualizaci, tak dám stáhnou. no jenomže mi to napíše, že nemám oprávnění provádět aktualizaci, ať se obrátim na správce systému a takhle je to se všim, vůbec nic mi nejde stahovat. Nevíš?

sondaw*

Myslím, že stále nejsi přihlášená jako administrator a protože stále nevíme operační systém, máš zde dva odkazy - pro XP i Vistu

Pro XP

support.microsoft/...

Vista:

www.extrawindows./...

lucis11*
hodnocení

jo pardon, je to xp

sondaw*

Tady je to možná pro XP přehlednější

www.tipypropc.cz//...

lucis11*
hodnocení

ne, že bych počítačům nějak rozuměla, ale myslim že ten administrátorskej účet mám, protože jinak bych nemohla měnint hesla jiných uživatelů, mazat účty.

lucis11*
hodnocení

nebo snad jo?

v ovládacích panelech když si najedeš na uživatelské účty a najdeš si tvého uživatele tak má u sebe zaškrtnuto správce počítače? Restartoval se pc od změny (nebo alespoň odhlásit uživatele)?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]