Nejste přihlášen/a.
můj problém je v uživatlských učtech. Mám založené dva učty a oba jsou s omezeným přístupem, no a právě kvůli tomu omezenýmu přístupu tam nede nastavit ten administátorskej...
Jaký máš operační systém? Např. v XP Home se můžeš pod účtem administrátora přihlásit jen v nouzovém režimu
Jde to i přes ten standartní přihlašovací dialog, nemusí se kvůli tomu do nouzového režimu.
hele ani nevim jak jsem to udělala, ale už ten jeden je administrátorsej, potřebovala jsem to kvůli tomu, že mi třeba nešly nainstalovat nebo smazat nějaký programy, ale mám ještě jeden problém, píšme mi to, že systémová knihovna DLL user32.dll byla přemístěna v paměti... a to už fakt sama nevymyslim
prosím tě, jak si mi posílal ten odkaz na přemístěný knihovny, tak to chce aktualizaci, tak dám stáhnou. no jenomže mi to napíše, že nemám oprávnění provádět aktualizaci, ať se obrátim na správce systému a takhle je to se všim, vůbec nic mi nejde stahovat. Nevíš?
Myslím, že stále nejsi přihlášená jako administrator a protože stále nevíme operační systém, máš zde dva odkazy - pro XP i Vistu
Pro XP
Vista:
ne, že bych počítačům nějak rozuměla, ale myslim že ten administrátorskej účet mám, protože jinak bych nemohla měnint hesla jiných uživatelů, mazat účty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.