Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netflix snížení rozlišení

Od: petr2 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den prosím lze na Netflixu v PC v chromu snižit rozlišení?Notebook mi nestíhá a filmy se nepatrně trhaji.Hledám to ale myslim že tu možnost tam ani nemaji.
Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gusta
hodnocení

1x

Zkuste v aplikaci na základní obrazovce vpravo nahoře vaše ikona profil a pak dát Account.

Uprostřed stránky klikněte znovu na ikonu vašeho profilu. Asi osmej odstavec je Playback settings. Objeví se Data usage per screen, tam dejte LOW a Save.

hodnocení

0x
Notebook... na kabelu nebo wifi?

notebok kabel ale myslím že s nastavením rozlišení to nemá nic společného

hodnocení

0x

Nemáš pomalý internet, že se ti to seká? Jakou si na Netflixu platíš sazbu?

re4zon
hodnocení

0x
Napis hw specifikaci notebooku, jaky system, jaky prohlizec. A nejlip natoc, jak se to seka.

hodnocení

0x

@gusta

Zdravím moc děkuju!Už jsem to díky Vaší pomoci našel.Tak vyzkouším zda se to zlepší a snižení pomůže.

Jinač NB je stará plečka vyhrabal jsme jí ze šuplíku na občasné použití v dílně.

Internet optika 400 mbps,Nové NB jedou bez problému.Proto bud pomuže to snížení rozlišení nebo zase do šuplíku.

Ještě jednou Vám děkuji i ostaním.

gusta

Není zač. Ptal jste se na konkrétní věc a dostával jen nekonkrétní odpovědi. To mě vždycky rozčiluje *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]