Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc se můj notebook nezapíná?

Od: nicolas odpovědí: 7 změna:
Mám herní notebook Lenovo Legion 5 15ARH05H
a vždy když se ho snažím zapnout, obrazovka se nerozsvítí a nic nefunguje, až na power button, který se rozsvítí a po chvilce zase zhasne, pak zase rozsviti a tak porad dokola, dokud pocitac zase nevypnu.
Byl bych moc rád za odpověd, děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus odpojit baterii.
nicolas
To jsem zkoušel. Když jsem ten notebook ale nechal být třeba 2 měsíce, tak pak zase normálně fungoval a teď to zase nejde. Já si myslim, ze potrebuju novou baterku ale chtel jsem na to aspon nejake nazory.
Myslel jsem zapnout to bez baterky.
nicolas
Ano, zkoušel jsem to.
thetruth

Jak píše rádce výše, tak zkusit zapnout bez baterie. Dalším krokem bývá vymazání CMOS pamětí odpojením záložní baterie. Obecně ale většinou podobné chování znamená, že odešlo něco zásadnějšího. Vzhledem k tomu, že na CZC má tento konkrétní model dosti velkou reklamovanost (mají uvedeno 10% prodaných bylo reklamováno), tak bych si spíš sázel na to, že tento model není zrovna povedený a odchází.

hodnocení

0x

Takto se chová i spálená grafika - zkusí se spustit a preventivně vypíná proti zahoření PC - servis a předpokládám vysokou pálku za opravu - tipnul bych si tak 10k.

U "herních" notebooků je to celkem častá vada.

111®
hodnocení

0x

nejdříve bych vymněnil baterii zálohující BIOS. pak se uvidí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]