Android kontakty i kalendář přetáhne sám, stačí zadat stejný google účet. Dokonce google aplikace pro přenos umožňuje přetáhnout na pár kliknutí do nového i fotografie apod.
Nedávno jsem přetahoval cca 200 kontaktů z 12 let starého tlačítkového "Ericssona" (bez OS) do telefonu s "Androidem" přes "modrozuba" (bluetooth). Stejně tak i pár fotek a vyzváněcích melodií. Google účet jsem k tomu nepotřeboval, starý telefon ani neměl přístup k Internetu.
Opět mohu doporučit starý osvědčený MyPhoneExplorer, pomocí kterého je možné snadno přetáhnout kontakty, SMS i soubory odkudkoli kamkoli a vytvořit zálohu na cokoli bez nutnosti posílání svých dat do neznámých úložišť. Připojení kabelem, WiFi nebo BT.
Kde jsou fotky vim ale nevim kterou moznost ze 4 pouzit k pristupu k nim. Radim důchodcům s pc a casty dotaz je právě ma fotky. Jdu tedy hlefat ale nakopnuti by bylo fajmn. Dik
U některých výrobců se při prvním zapnutí objeví hláška jestli už máte od daného výrobce mobil a chcete přetáhnout data ze starého no a pak už stačí postupovat podle instrukcí.
Ano uz jsem to objevil. Jen chci vedet vice moznosti, jeden nikdy nevi co se bude hodit. Dekuji. Oni lidi neumí ani pracovat s vice okny pruzkumnika vedle sebe, coz se mi jevi nejjednodušší. Mne by vyhovoval Totalcommander jenze tam se telefon nezjevi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.