Nejste přihlášen/a.
Budu si kupovat nový mobil . A v původním mobilu mám hodně kontaktů. Nevím jak kontakty přetáhnout do nového mobilu. Děkuji za radu.
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
6x
Opět mohu doporučit starý osvědčený MyPhoneExplorer, pomocí kterého je možné snadno přetáhnout kontakty, SMS i soubory odkudkoli kamkoli a vytvořit zálohu na cokoli bez nutnosti posílání svých dat do neznámých úložišť. Připojení kabelem, WiFi nebo BT.
111®
Kde jsou fotky vim ale nevim kterou moznost ze 4 pouzit k pristupu k nim. Radim důchodcům s pc a casty dotaz je právě ma fotky. Jdu tedy hlefat ale nakopnuti by bylo fajmn. Dik
111®
už to funguje akoráte nevím kal se v PC fotky ukládají, nebo jak nastavit adresář kam je chci uložit.
111®
0x
Ano uz jsem to objevil. Jen chci vedet vice moznosti, jeden nikdy nevi co se bude hodit. Dekuji. Oni lidi neumí ani pracovat s vice okny pruzkumnika vedle sebe, coz se mi jevi nejjednodušší. Mne by vyhovoval Totalcommander jenze tam se telefon nezjevi.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]