Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přetáhnout kontakty do nového mobilu?

Od: dusekkovac® odpovědí: 14 změna:
Budu si kupovat nový mobil . A v původním mobilu mám hodně kontaktů. Nevím jak kontakty přetáhnout do nového mobilu. Děkuji za radu.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Android kontakty i kalendář přetáhne sám, stačí zadat stejný google účet. Dokonce google aplikace pro přenos umožňuje přetáhnout na pár kliknutí do nového i fotografie apod.

hodnocení

7x

Nedávno jsem přetahoval cca 200 kontaktů z 12 let starého tlačítkového "Ericssona" (bez OS) do telefonu s "Androidem" přes "modrozuba" (bluetooth). Stejně tak i pár fotek a vyzváněcích melodií. Google účet jsem k tomu nepotřeboval, starý telefon ani neměl přístup k Internetu.

111®
hodnocení

6x
Zapnout sdileni nablizko na obou a dat tekefony vedle sebe

hodnocení

6x

Opět mohu doporučit starý osvědčený MyPhoneExplorer, pomocí kterého je možné snadno přetáhnout kontakty, SMS i soubory odkudkoli kamkoli a vytvořit zálohu na cokoli bez nutnosti posílání svých dat do neznámých úložišť. Připojení kabelem, WiFi nebo BT.

111®

funguje i na přenos fotek? já to zkoušel a nějak se nedaří..Dík za objasnění

Ano. Fotky jsou v DCIM/Camera. To je složka dostupná i po drátě.

111®
Kde jsou fotky vim ale nevim kterou moznost ze 4 pouzit k pristupu k nim. Radim důchodcům s pc a casty dotaz je právě ma fotky. Jdu tedy hlefat ale nakopnuti by bylo fajmn. Dik
111®
Aha je třeba ho nainstalovat i na PC. To tu nikdo nezminil.
111®

už to funguje akoráte nevím kal se v PC fotky ukládají, nebo jak nastavit adresář kam je chci uložit.

V MPE se označí zvolené fotky, pak šipkou Stáhnout soubory se otevře okno Uložit jako a v něm se zvolí kam.
Pro kopírování fotek je ale MPE zbytečný.

mathew
hodnocení

5x
U některých výrobců se při prvním zapnutí objeví hláška jestli už máte od daného výrobce mobil a chcete přetáhnout data ze starého no a pak už stačí postupovat podle instrukcí.

hodnocení

4x
Málo informací, z jakého mobilu, na jaký? Z tlačítkového na chytrý, nebo naopak.

Přesně tak - nedostatečný popis problému.

A zcela učitě to nepůjde ze staré Lumie na nejnovější Android.

111®
hodnocení

0x
Ano uz jsem to objevil. Jen chci vedet vice moznosti, jeden nikdy nevi co se bude hodit. Dekuji. Oni lidi neumí ani pracovat s vice okny pruzkumnika vedle sebe, coz se mi jevi nejjednodušší. Mne by vyhovoval Totalcommander jenze tam se telefon nezjevi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]