Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych překopírovat do flešky tabletu soubor F-Droid.apk. Při spojení PC a tabletu se objevila hláška, že ladění přes USB je spojeno, ale v průzkumníku PC není flash disk tabletu vidět a v tabletu také nic není. Jak by se to dalo spravit?
Tak už se mi podařilo připojit ten tablet k PC a jeho obsah se zobrazuje jako disk E. Tam jsem do adresáře Download nakopíroval instalační soudor Radiodroid.apk a pomocí aplikace APKinstaller jsem ho nainstaloval. Po otevření tohoto radia se mi však objevila hláška " Nelze se připojit k serveru prohlížeče radií" a jsem zase v pytli. Poradí někdo?
Android 4.4.1 se už na Google Play nedostane a tak musím instalovat aplikace právě z toho otevřeného zdroje F-Droid.apk, odkud jsem stáhl to radio. Už mi jednou na tomto tabletu hrálo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.