Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení tabletu s PC USB kabelem

Od: aloisb® odpovědí: 9 změna:

Potřeboval bych překopírovat do flešky tabletu soubor F-Droid.apk. Při spojení PC a tabletu se objevila hláška, že ladění přes USB je spojeno, ale v průzkumníku PC není flash disk tabletu vidět a v tabletu také nic není. Jak by se to dalo spravit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x
Nebo Myphoneexplorer.

111®
hodnocení

1x
Zkusil bych Bluetooth a nebo pidle typu. Mobilu najit vhidnou appku, pokud existuje.

hodnocení

1x
Musíte na tabletu zvolit režim přenosu souborů (výchozí je pouze nabíjení).
hodnocení

Tak už se mi podařilo připojit ten tablet k PC a jeho obsah se zobrazuje jako disk E. Tam jsem do adresáře Download nakopíroval instalační soudor Radiodroid.apk a pomocí aplikace APKinstaller jsem ho nainstaloval. Po otevření tohoto radia se mi však objevila hláška " Nelze se připojit k serveru prohlížeče radií" a jsem zase v pytli.*zed* Poradí někdo?

mathew
Stáhnout si funkční rádio aplikaci normálně z google obchodu nechcete? Nějak mi uniká smysl o co se snažíte, když to jde jednoduše.
hodnocení

Android 4.4.1 se už na Google Play nedostane a tak musím instalovat aplikace právě z toho otevřeného zdroje F-Droid.apk, odkud jsem stáhl to radio. Už mi jednou na tomto tabletu hrálo.

mathew
To máte říct hned, že se snažíte resuscitovat dinosaura. Jestli to fungovalo a máte stejnou verzi aplikace tak je možné, že se aktualizoval server a už se na něj stará verze neumí připojit.

hodnocení

0x
Vypnout ladění usb v tabletu, třeba? Jinak jestli je pc a tablet na stejný síti (lan router + wifi ap), pomůže apka a program Dukto. Je na skoro všechny systémy, jen není udržovaný.

111®
hodnocení

0x

kolikrát ještě budeš ten šrot obnovovat? to je to alespoň potřetí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]