Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukládání v mobilu

Od: pepik odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu, polopaticky... Syn je na rok v USA a nemám koho se zeptat. Mám nový telefon Galaxy A 34 5G, Co mám přesně dělat, když chci své kontakty, fotky a někdy i smlouvy mít uložené. Stáhnul jsem zdarma aplikaci Adobe... jestli to pomůže?

Díky moc.

doplněno 25.03.24 08:49:

Ještě dotaz, lze to, co už mám v mobilu za poslední 2 měsíce dodatečně uložit? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doporučuju starý osvědčený MyPhoneËxplorer. Pomocí něj můžete cokoli zálohovat do PC nebo na externí disky. Spojení telefonu s počítačem je možné kabelem nebo přes WiFi. Kontakty můžete také synchronizovat s kontakty v počítači a v případě potřeby přenést do jiného telefonu. Fotky a dokumenty můžete také zálohovat kabelem prostým kopírováním.

hodnocení

1x
Kontakty se vždy synchronizují automaticky s účtem na googlu. Fotky taky - jen je potřeba zálohování zapnout v aplikaci Fotky - systém se na to při prvním přidání fotky sám aktivně zeptá, to samé při vytvoření dalšího adresáře s fotkama. Smlouvy nevím v jakém formátu, ale jde zálohovat buď na google disk nebo jinou službu automatizovaně. Na sd kartu není spolehnutí, vždy mi na telefonu odešla a to kupuju zásadně kvalitní. V úložišti telefonu je to bezpečnější, ale může dojít k poruše/ztrátě.

hodnocení

1x

Podívejte se se na Disk google pod svým účtem a uvidíte co vše je uložené.

A ta aplikace Adobe má být k čemu?

111®
hodnocení

0x

a co nápověda mobilu? Zkus uložit na SD kartu, nebo propojit mobil s PC a soubory uložit tam..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]