Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložení funkce v Libre Office

Od: adecko® odpovědí: 5 změna:

Tento dotaz je pro lidi stále pracujícís LibreOffice určitě velmi trapně jednoduchý tak se prosím nenaštvěte. Kdysi jsem s ním také pracovala ale dávno tomu již. Potřebuju vložit do buňky trapně jednoduchou funkci na součet čtyř buněk ve sloupci pod sebou. Stále mi to ale hlásí chybu , že tam má být jen číslo. Vím, že je to jednoduché a věděla jsem kdysi i proč, ale mám totální okno a nemůžu si vzpomenout. Pomůže někdo?

Díky A.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kliknout pravým a změnit formát buňky nepomůže?

Vložení funkce v Libre Office

hodnocení

Nepomůže. Přenesla jsem formát i pomocí funkce "štětečku" z buňky kde je funkce už dříve napsaná a nepomohlo to. Stejně to hlásí i chybu když se pokouším změnit vzorec doposud fungující (přidat další položku do sumy)

Vím, že to bylo hrozně jednoduché a kdysi jsem na to přišla, alle to bylo před sklerózou.

hodnocení

0x

Vyhledat - libreoffice suma součet funkce - nápověda:

první

druhý

třetí

Zkusit v nově otevřeném listu bez předchozího formátování - úprav.

hodnocení

Náhodou jsem to objevila. Musím změnit podmínku v "Platnost dat" a povolit všechny hodnoty, opravit vzorec a pak podmínku vrátit zpět. V excelu to tak mám dojem nefunguje.

Stálé zdraví přeju všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]