Nejste přihlášen/a.
Tento dotaz je pro lidi stále pracujícís LibreOffice určitě velmi trapně jednoduchý tak se prosím nenaštvěte. Kdysi jsem s ním také pracovala ale dávno tomu již. Potřebuju vložit do buňky trapně jednoduchou funkci na součet čtyř buněk ve sloupci pod sebou. Stále mi to ale hlásí chybu , že tam má být jen číslo. Vím, že je to jednoduché a věděla jsem kdysi i proč, ale mám totální okno a nemůžu si vzpomenout. Pomůže někdo?
Díky A.
Nepomůže. Přenesla jsem formát i pomocí funkce "štětečku" z buňky kde je funkce už dříve napsaná a nepomohlo to. Stejně to hlásí i chybu když se pokouším změnit vzorec doposud fungující (přidat další položku do sumy)
Vím, že to bylo hrozně jednoduché a kdysi jsem na to přišla, alle to bylo před sklerózou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.