Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada za TeamViewer

Od: martina® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, v posledních měsících máme problémy se vzdáleným připojením přes TeamViewer. Máte, prosím, někdo návh možnosti jiné vzdálené podpory, která by se dala provádět také v Linuxu a naprosto ideálně zdarma? Děkuji Martina

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Používám TV bez problémů... máte to pro soukromé účely nebo firemní? O jaký problém se jedná?
Lze použít taky AnyDesk anydesk.com/... a další, tyto dva využívám
hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověď :)

Používám pro soukromé účely ale píšou něco v tom smyslu, že bylo zjištěno komerční využití.

Děkuji za odkaz - vyzkouším *palec*

Takže jim napište, že se o firemní využití nejedná, a bude po problému...stalo se mi to jednou před pár lety, od té doby klid. Pokud se nepletu, mají tam tuto radu a odkaz...
hodnocení

Děkuji, odkaz jsem dostala ;) zkusím napsat a snad to bude fungovat *palec2*

hodnocení

2x

Také jsem používal TeamViewer, fungoval dobře. Momentálně ho nevyužívám.

Máte technické nebo licenční problémy?

Už i Google umí vzdálený přístup: odkaz

Google neznám nepoužívám.

hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověď.

Problémy jsou spíše licenční - údajně zjištěné komerční využití.

Google používám, ale o tomhle jsem nevěděla *sok* Děkuji za odkaz - vyzkouším *palec2*

hodnocení

2x

No nevím, jíá používám TeamViewer takřka denně pro připojování k zákazníkům, nepociťuji žádný problém, jedině na historických počítačích s XP ten problém je. V takových případech je osvědčenou náhradou Anydesk, mohu doporučit.

hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověď - vyzkouším *palec2*

- tak to je k neuvereni, nevim o nikom kdo to pouziva obcas a nemel s tim vzdy problemy, vy to pouzivate denne bez problemu. Jste stastny muz.

- ja uz pouzivam Iperius remote

hodnocení

Děkuj i za tuto odpověď, každé doporučení vítám *palec2*

To nous - k neuvěření bych neřekl, protože se jedná o CNC stroje, které sám instaluji, takže si nainstaluji i TV QS, Windows mají bloklé update, takže pak jsou i použitelné v delším časovém horizontu.

pinagl
hodnocení

2x
ssh je zdarma, stačí na cílovém počítači zprovoznit sshd, z windows se lze připojit třeba přes putty
hodnocení

Dobrý den, děkuji za další tip *palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]