Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak povolit prohlížeči zobrazování cookies třetích stran

Od: suzymon® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, koupila jsem si nový počítač a používám prohlížeč Firfof. Špatně jsem ho asi nastavila hned na začátku, protože mám problém s využíváním služby Tipli, což je (systém "money back") v Temu internetovém obchodě a i jinde. Zřejmě jsem si nějak nastavila zákaz zobrazování cookies třetích stran, což mi znemožňuje využívat systému Tipli. nKde doslova píší, že aby to fungovalo, musím povolené zobrazování cookies. Už se s tím podfle návodu na internetu trápím asi 3 dny a nemám úspěch. Mohl by mi prosím někdo poradit, jak to mám udělat? Mockrát děkuji.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

p.@suzymon asi máte zapnutou přísnější ochranu.

otevřete firefox / klik na tři čárky v pravo nahoře / klik na nastavení / klik na soukromí a bezpečnost / zde naleznete Nastavení soukromí / Klikněte na Standardní / Restartujte firefox .

Snad je to ono.

jirib
Spíš nějaké upřesňující nastavení ohledně cookies...
Mám Chrome a lepší režim.
hodnocení

Tohle jsem už ty tři dny dělala. Ale to je právě špatně, když kliknu na to standardní nastavení, tak se objeví tohle. "Zahrnuje úplnou ochranu před cookies, naši nejsilnější funkci zaměřenou na soukromí
Úplná ochrana před cookies omezuje cookies na web, na němž se nacházíte, aby vás sledující subjekty nemohly sledovat napříč stránkami." A to je přesně to, co mi blokuje ty cookies. A já to právě potřebuji odblokovat, protože potřebuji dovolit sledování webům třetími stranami. Jinak mi to nefunguje.

Paní @Suzymon mužete firefox uvést do uplného čistého stavu, tak jak jste ho zrovna nainstalovala .

Jen upozorním že přijdete o veškeré uložené hesla atd... (budete je muset zadat znovu)

Takže Klik na tři čárky / Nápověda / Klik na Další technické informace / a zde klik na Obnovit Firefox. Dál už vás to provede.

hodnocení

No a právě kvůli tomu se toho obávám. Nejsem na tom momentáleně zdravotně moc dobře. Ale děkuji.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, patrně máte OS Windows. Vy jste šikovná, tak si nainstalujte prohlížeč Google Chrome, povolte ho jako výchozí prohlížeč a tam snad už problém nebude (stejně si myslím, že je lepší než Firefox, ale to je jen můj názor, který nikomu nevnucuji). Hlavně, jestli není problém v nastavení nějakého antiviru v PC, který cookies blokuje. Zdravím!
google.com/...
hodnocení

Dobrý den Bene, asi máte pravdu. Já teď čekám na jednu známou a když se to nepodaří ani jí, tak se podívám na to co mi radíte. Já jsem sice na ten Fierfox zvyklá, ale asi jde jen o pár dní a zvyknu si zase na něco jiného. Celé to odinstalovat a zase instalovat raději nebudu, mám totiž v tuto chvíli nějaké zdravotní problémy a ty se týkají mozku, takže momentálně nefunguji tak, jako dříve. Děkuji.

ben®
suzymon - je mně líto, že máte nějakou zdravotní komplikací, tak držím palce, ať to zvládnete. Vy si ten Firefox můžete bez změny nechat pro stránky, kde normálně funguje a Google Chrome používat tam, kde Firefox zlobí - můžete mít v jednom PC více různých prohlížečů (browserů). A v nastavení prohlížeče, kterému věnujte pozornost, vždy povolte všechny cookies, protože jinak může být problém (potom zase staré cookies a mezipaměť občas smazat a zkrátka dělat pravidelně údržbu prohlížeče. Nesmazat si uložená hesla).
hodnocení

Bene, moc děkuji. Právě před chvílí jsem ten Fierfox odinstalovala a nainstalovala si ten prohlížeč Chrome. Zatím jsem ještě všechno nedokončila, ale snad to zvládnu.:)

ben®
suzymon - rozumím. Jste šikulka, tak to zvládnete určitě a potom už jen doufat, že tam bude fungovat to, co požadujete.

ben14.3.2024 10:31 Dobrý den, patrně máte OS Windows. Vy jste šikovná, tak si nainstalujte prohlížeč Google Chrome, povolte ho jako výchozí prohlížeč a tam snad už problém nebude (stejně si myslím, že je lepší než Firefox, ale to je jen můj názor, který nikomu nevnucuji). Hlavně, jestli není problém v nastavení nějakého antiviru v PC, který cookies blokuje. Zdravím!

---

Na OS Windows je výchozí prohlížeč Edge, což je vlastně klon Chrome a systém si jej sám aktualizuje. Samostatný Chrome uživatel Windows nepotřebuje. Antivir je ve Windows také vestavěný, externích antivirových programů není potřeba.

ben®
vibe2 - ano, to jsou poměrně známé informace.

jirib
hodnocení

0x
Defaultní nastavení prohlížeče...
Odinstalace prohlížeče,vyčištění casch a opětovná instalace...
Jinak je to něco,jako klikání na reklamy za prachy...
hodnocení

Tak tohle já nedokážu. Ale díky i tak.

jirib
Vemte to do prodejny s telefonama nebo notebookama a oni vám to nastaví...
Odinstalovat prohlížeč nedokážete?
Případně nainstalovat jiný(záložní)prohlížeč...?
Pak vás odkážu na školení práce s woknama,androidem nebo jablkem...
hodnocení

Počítač je velký, do prodejny ho neodnesu. Děkuji za rady, ale ty bohužel nemohu využít. Žádná školení nemohu podstupovat.

makreon
Stačí odnést hdd

makroe
hodnocení

0x
Pokoušíš se nechat se probodávat se nožem. Je to dost nebezpečné tohle povolovat , je to něco jako nechat.se ožírat heynami nebo vstoupit bez brnění do klece s tygry
Danym str. se vyhýbám obloukem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]