Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna tarifu

Od: muldix odpovědí: 6 změna:
Čau ve spolek.chci se zeptat pokud půjdu na pobočku mého internetu CEZNET a budu chtít rychlejší připojení budou muset u mě doma něco měnit nebo jenom změní tarif u nich a já budu mít nové připojení? Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Je úsměvné, když někdo píše velice obecný dotaz do cizí poradny a přitom mohl být dotaz poslaný rovnou na dotyčnou instituci. Nemáme věšteckou kouli, nelze jednoduše odpovědět. Např já zvyšoval u svého poskytovatele na 100Mb/s rychlost bez zásahu, pokud bych chtěl 300Mb/s a víc - už by to bylo s hw zásahem.

- tak budme radi, ze se nezaptal tady v poradne o kolik bude platit vice *hi*

nikita
hodnocení

2x

Tak to bude asi nejlépe se zeptat přímo u tvého poskytovatele internetu :))

Vsadím se, že má nějaký písmenkovací komunikační kanál, když máš fóbií někam zavolat...

Například U O2, nebo T-Mobilu nebo i Vodafonu platí, že poskytuje buďto metalickým vedením =VDSL, Optikou, pokud je zavedena ve větších lokalitách, a pak tzv. pevný internet vzduchem, což není nic jiného než LTE nebo nově 5G - To se ovšem dává jen tam, kde předchozí dvě možnosti nejsou dostupné, takže ideálně nějaké opuštěné samoty, chaty ...

hodnocení

0x

zdravím ,

podle toho jakého máte poskytovatele ten má vetšinou opitické připojení tak vám nic měnit nebudou měnit

Na optické připojení (po optickém vlákně) potřebujete přece media konverter (z optiky na měď) - pokud ovšem nemáte doma rozvod LAN optickými kabely ...

Přesně. U nás v domě nově optika je, jedu stále klasicky, ale na vyšší tarif by už dotáhli optiku až do bytu+přidali koncové zařízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]