Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl jsem zálohu na USB flash disku. Včera ještě normálně fungoval a dnes nelze připojit. Mám zahájit formátování. Nerad bych přišel o data na něm. Je nějaká možnost z něj data dostat? Flashku mám několik let..
Nelze mi bohužel nic. Vždy když disk zapojím do USB tak mi to napíše že před použitím musí být naformátován. A po té se tváří jako prázdný. Recuvu jsem si stáhnul, ale taky se nepřipojí.Mám obavu to formátovat..?
"Nelze připojit" znamená konkrétně co?
Teď už víte, že na flešku se nezálohuje. A osobně odhaduji, že to nebyla záloha v pravém smyslu toho termínu, ale jen nakopírované soubory, je tak?
Po formátu lze zkusit zde zmíněnou Recuvu, ale výsledky nemusí být stoprocentní.
Ano, jak píšete, nešlo o zálohu, jen o věci které jsem potřeboval mít při sobě v každém pc, a dlouho měl.
Je nějaká šance to z flash dostat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.