Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrome načítá stránku hned po zapnutí PC

Od: kellne odpovědí: 7 změna:

Mám tak týden starý PC. Windows 11 a všechno cajk. Dneska byla aktualizace a když zapnu PC tak najednou naskočí Chrome s tímhle oknem. Mám to naštěstí bloknutý.

Když to povolím tak mě to hodí na World of Tanks. Tu hru nehraju a na novém PC jsem na té stránce nikdy nebyl.

Jak se toho zbavit?

Chrome načítá stránku hned po zapnutí PC
Chrome načítá stránku hned po zapnutí PC #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislav
hodnocení

1x
V tomhle případě bych řešil napadení software. Čili projít si Windows defender jestli nevykazuje škodlivé aplikace nebo možnost úniku dat, pokud nic, zapnul bych počítač v Saf módu a projel bych si zatížení procesoru při skoro nulové aktivite ze stránky aplikací. Pokud ani to nepomůže tak pak bych osobně formátoval externí disk. A resetoval počítač

ml1
hodnocení

1x

Já bych zkontroloval co je naplánované po spuštění, je asi 5 míst ve windows, kde to může být (složka po spuštění, plánovač úloh, registry (na 4 místech), win.ini (to snad už se nepoužívá) a ještě jsem na něco určitě zapomněl), kromě toho plánovače úloh (ten musíte zkontrolovat ručně) vše ostatní ukazuje msconfig. Teda teď koukám, ono je to pro změnu ve správci úloh (tím lépe, ten je dostupnější), ale ještě nedávno to v msconfig bylo.

hodnocení

0x
Zabij Chrome, Firefox je lepší a čistší.

kellne
hodnocení

0x
Co mám teda v tom správci úloh zkontrolovat?

hodnocení

0x

Podívejte se do správce úloh - záložka "Po spuštění" a Chrome spouštěný po startu zakažte.

kellne
hodnocení

Zkusil jsem Malwarebyte, našel asi 4x malware STARTUP a tak jsem to smazal.

Restart PC a už nic nevyskakuje ;)

makreon
hodnocení

0x
Jakou domenu? Jsem přehlédl
Jakou máš homepage? Màš nastavení chrome - po spusteni co?
- žadnevokno
- posledni tab
- posledni okno
- celou session
Možna je to sposteno externě. Jednoduchy testv zavři browset killnutim (kill -9) a otevři. Budou tam tanky?,
Možna browservje v tom nevinně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]