Nejste přihlášen/a.
Mám tak týden starý PC. Windows 11 a všechno cajk. Dneska byla aktualizace a když zapnu PC tak najednou naskočí Chrome s tímhle oknem. Mám to naštěstí bloknutý.
Když to povolím tak mě to hodí na World of Tanks. Tu hru nehraju a na novém PC jsem na té stránce nikdy nebyl.
Jak se toho zbavit?
Já bych zkontroloval co je naplánované po spuštění, je asi 5 míst ve windows, kde to může být (složka po spuštění, plánovač úloh, registry (na 4 místech), win.ini (to snad už se nepoužívá) a ještě jsem na něco určitě zapomněl), kromě toho plánovače úloh (ten musíte zkontrolovat ručně) vše ostatní ukazuje msconfig. Teda teď koukám, ono je to pro změnu ve správci úloh (tím lépe, ten je dostupnější), ale ještě nedávno to v msconfig bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.