Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na svůj první web?

Od: bery® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

brzy ze mě bude osvč a částečně se chci zabývat servisem techniky, který jsem léta dělal jako zaměstnanec.

Budu tedy potřebovat o sobě nějak dát vědět :) Nějakou jednoduchou stránkou.

S hostingem, registrací domény, tvorbou stránek a souvisejícími věcmi nemám žádnou zkušenost a co jsem koukal na nabídky několika poskytovatelů, přijde mi to všechno podobné. Rozdíly minimální, kde je levnější hosting, je dražší adresa a naopak, všude lákají na zaváděcí cenu pro první rok ...

Není někde nějaké srovnání, případně nedoporučil by někdo, u jaké společnosti nejlépe začít, abych v dlouhodobém horizontu zbytečně nepřeplácel?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

07.03.24 13:14
hodnocení

1x
Asi WEDOS

111®
hodnocení

1x

koukni na webzdrarma, jaké mají podmíky. já tam mám tyhle stránky: telefon.unas.cz/...

nq5e
Webzdarma s doménou 3. úrovně nanejvýš tak pro SDH nebo něco podobného. Doporučuji doménu 2. úrovně a Wopres.

jd97
hodnocení

0x
Delam velke webove aplikace a pouzivam prevazne WEDOS NoLimit, pripadne jejich VPS ci dedikovane servery… Jiz dlouhe roky a nemuzu rict kriveho slova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]