Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit virtuálního operátora Kaktus

Od: pepik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, syn mi zařídil Kaktus - virtuální operátor na mobil . Teď žije v cizině a já bych rád Kaktus zrušil a přešel k nějakému jinému operátovi.

Bohužel nevím, jak to mám udělat? Poradí mi někdo? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Předpokládám, že si chcete zachovat číslo co máte, pak podstoupíte přenos čísla k novému operátorovi, viz FAQ na stránkách Kaktusu:MŮŽU PAK OD KAKTUSU ODEJÍT?Ano, stačí požádat nového operátora. Přenos čísla od nás je zadarmo a trvá 2 pracovní dny. Číslo přeneseš s ověřovacím kódem účastníka, tzv. OKU, který najdeš v samoobsluze. V případě nutnosti samzřejmě lze operátora kontaktovat:Na mujkaktus.cz/... je vpravo chatovací okno, nebo přes facebook.com/... Zastihneš nás vždy ve všední dny od 10:00 do 22:00 hodin.

hh
hodnocení

1x

Ahoj, přechodem k jinému operátorovi podstatě se smlouva zruší. Jak na to ti jistě rád řekne ten operátor, ke kterému chceš přejít, slouží k tomu oku číslo. Které ti patrně sdělí kaktus přes webové stránky po sdělení sériového čísla sim karty

Do 30 dnů od přechodu můžeš požádat o vyplacení nevyužitého kreditu. Jistě mají přesný postup napsaný v podmínkách

kmet
hodnocení

0x

Těžko říct. Nabízí se přestat platit, ale je to kaktus, ten i když se dlouho nezalývá, přežije.

hodnocení

0x

Kaktus je odnož T-mobilu. Zkuste se obrátit na jejich informační linku.

doplněno 07.03.24 09:31:

geek -nemyslel jsem linku Kaktusu, ale linku T-mobilu. Kaktus je jejich, tak by o tom měli něco vědět.

Kaktus nemá linku, jen Facebook. Pro tazatele: podle videa najděte kód OKU, který pak sdělíte novému operátorovi.

youtu.be/...
hh

Pochybuju, že na infolince T-Mobilu se s ním budu chtít bavit o kaktusů

Jedině že by chtěl poslat výpověď nebo žádost o peníze z nevyčerpané ho kreditu po ukončení čísla, jak jsem napsal níže, datovou schránku, no tak by mohl použít datovou schránku T-Mobilu, protože fakticky to je stejné ičo.

Již jsem to dělal, jen s tím, že to byl mobil cz, což je stejná situace, ale nakonec jsem to vykomunikoval pomocí e-mailu s tím, že jsem uvedl, že nechci nest žádné další náklady za listovní zásilky i datové schránky A pár 1000 Kč Z nevyčerpané ho kreditu mi poslali

Podmínkou samozřejmě je uvést telefonní číslo, sériově číslo sim karty, bankovní účet, a datum přenosu k jinému operátorovi

Já taky myslím, že se s ním nebudou bavit u T-Mobilu, @magdon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]