Dobrý den, obracím se na vás s problémem, který jsem zaznamenal po zakoupení nového PC a nainstalování všech dostupných aktualizací systému Windows. Během hraní her se občas objeví modrá obrazovka s chybou "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED". V záznamu chyby je specifikováno, že problém souvisí s souborem "dxgmms2.sys". Byl bych vděčný za jakékoli rady či doporučení, jak tento problém vyřešit. Děkuji vám za vaši pomoc!
Ten počítač je úplně nový, rozbalil jsem ho včera. Během instalace systému Windows se mi nepodařilo nainstalovat ovladače pro grafickou kartu nebo se mi dokonce nepodařilo spustit instalaci. Proto jsem musel ručně stáhnout a nainstalovat ovladače, abych mohl počítač správně používat pomocí aplikace. Můj počítač je vybaven AMD Radeon RX 7800 XT s 16 GB paměti a procesorem AMD Ryzen 5 7600X.
Nezůstanou tam nějaké pozůstatky starých ovládacu? Když to odinstaluji přes správce zařízení? Nebylo by od věci použit třeba aji “Display Driver Uninstaller (DDU)”?
Modrá obrazovka smrti (BSoD, Blue screen of death), též známa jako Modrá smrt je slangové označení chybového hlášení, které operační systém Microsoft Windows zobrazí v situaci, kdy došlo k závažné softwarové či hardwarové chybě. Dej na google: Modrá obrazovka na pc, jsou tam informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.