Dobrý den, mám kamerový systém reolink a v nastavení sítě nevím co nastavit u IP adresy,na výběr mám buď pevnou nebo HDCP co HDCP znamená? Potřebuji vysvětlení pro laika a ne co píšou na netu a co je pro normálního uživatele lepší nastavit? IP mám pořád stejnou mám na ní TV. Děkuji za rady Koukat na kamery budu na telefonu
HDCP? Asi DHCP. Dynamické nastavování IP adresy při každém zapnutí. Kamera požádá zařízení na počítačové síti (v domácnosti nejčastěji WiFi/ADSL/kabelový router/modem), aby jí řekl, jakou IP má používat.
inta
Ano DHCP tak co mám tedy nastavit aby to fungovalo? Je mi jedno jestli systém bude žádat nebo no no , hlavně potřebuji aby to fungovalo děkuji
Když tomu nerozumíte, dejte DHCP. Ale může se stát, při každém výpadku napájení dostane kamera jinou adresu. Lze to pořešit i nastavením routeru, aby tomuto konkrétnímu zařízení vždy nastavil určitou adresu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.