Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mazání nastavení prohlížečů

Od: quodor® odpovědí: 14 změna:
Zdravím,po startu PC se mi vždycky vymaže nastavení prohlížečů (vyzkoušeno v Chrome, Edge i Avast Secure Browser) a musím se vždycky znovu přihlašovat a nastavovat.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vypadá to, že máte v prohlížečích nastavené mazání cookies apod. při ukončení prohlížeče. Lze to změnit v Nastavení prohlížeče - Soukromí a bezpečnost (Security).

- tak pochybuju o tom, ze si to otrocky nastavil do vsech prohlizecu, ja bych tipoval ze ma AVAST a ten mu to zarizuje

hodnocení

2x
Zlikviduj Avast a přidej si Firefox.

hodnocení

0x

Co to je "nastavení prohlížečů"?

Vzhled? Domovská stránka? Historie? Zapamatovaná přihlašovací jména a hesla?

K prohlížení nemusíte být přihlášený.

hodnocení

Bohužel, musím znovu nastavit všechno, vzhled i přihlášení. Nejde mi do hlavy, že to nedělá jen Chrome, ale i jiné prohlížeče.

hodnocení

0x
A nemáte tam nějaký úžasný Ccleaner, který vám po startu provádí čištění?
hodnocení

Nene, nic takového

Podle toho avast secure browseru tipuji i antivir avast..Je to správný tip? A pokud ano, máte i ten avastí doplněk do prohlížečů?

hodnocení

0x

Jak se přihlašujete do počítače? Jménem a heslem?

Prohlížeče mají profily a databázi hesel. Lze nastavit, že do profilu se přhlašujete heslem (jiným, než do počítače) - neudělal jste něco takového?

Profily prohlížečů jsou uložené v uživatelském profilu operačního systému.

Nastavte si nový, čistý profil.

hodnocení

Po startu PC, když spustím Chrome, tak nejsem nepřihlášen a pokaždé se musím znovu přihlašovat mailem a heslem. Dělá mi to zhruba 2 měsíce.

A proč potřebujete být přihlášený k Chrome?

Prohlížeč bez toho nefunguje?

Zřejmě to má něco společného s účtem Google, ne přímo s prohlížečem.

111®
hodnocení

0x
No protože po odhlaseni mas bastaveno mazat cookie, nebo mazat hesla.

hodnocení

Přihlášen jsem proto, že tam mám domovskou stránku, nastavení vzhledu, oblíbené ...

A nemám nastavené mazání cookies ani hesel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]