Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s komentováním videa

Od: aman odpovědí: 21 změna:

Dobrý den,

můžu poprosit o pomoc,na youtube mi nejdou okomentovat videa.Nevíte prosím co s tím?Děkuji.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

04.03.24 18:42
hodnocení

0x
Či videa?
aman
hodnocení

Kanálů co mám odběr.

Holt se s tím smiřte.
Zakázali vám videa komentovat.
Jen tak sobě přemýšlím, neptal jste se už náhodou?
vito*

A co to je nejdou, jak přesně se to projevuje, opiš přesně chybovou hlášku nebo přiložte otisk obrazovky

aman
hodnocení

Myslím,že jsem se ještě neptal,nechápu proč by mi to zakázali.Nejsem na youtube nijak aktivní,jenom sleduji to co mne zajímá a nejsem si vědom,že bych něco proved.

aman
hodnocení

Když pod videm kliknu na nápis okomentovat,tak se nic nestane.

vito*

A jsi tam vůbec přihlášený?! Musíš mít účet na Googlu

aman
hodnocení

Účet na googlu mám založený,jenom si nejsem jistý tím přihlášením.

Tak přihlášený určitě je,jinak by neviděl uložené kanály (odběry)
vito*

Bavíš se o webové stránce v počítači nebo v aplikaci na mobilním telefonu / tabletu? Podle druhů to zkus v tom druhém, pokud se nepřihlásíš tak by tě to ani nedovolil komentovat

A také tuším že nějaké dětské videa, pokud jsou označeny pro děti, nemůžeš komentovat

aman
hodnocení

Používám počítač,mám dva a ani na jednom mi to nejde.Nesleduji ¨dětská videa,sleduji kanály se zaměřením na elektroniku.Nechápu co je špatně.Nemám kvůli tomu možnost se zůčastnit soutěží,které tam bývají,protože podmínkou je napsání komentáře.

aman
hodnocení

Zdravím,

můžete mi prosím alespon poradit na koho se mám obrátit?Děkuji.

Udělejte pokus, uložte si nějaký nový odběr (nevim, třeba nějakého influencera) a zkuste okomentovat jeho video.
Pokud to půjde, tak to bude znamenat že vás na těch vašich předchozích zablokovali.
No a pokud nee, tak to máte rozbité.
aman
hodnocení

Je to stejné,nejde to.

jaj*
Ale je to sledování videí na YouTube a tak to někteří považují za špatný,
Už mně napadá jen nějaký blokator reklam. Co zabraňuje otevření nového okna (pro koment)
@jaj nechapu
aman
hodnocení

Děkuji,ale kde ho hledat a jak ho vyřadit,už jsem z toho docela neštastný.

aman
hodnocení

Dobrý den,

opravdu nikdo neví,jak bych mohl tento problém vyřešit,na koho se obrátit?Moc děkuji.

Help center
support.google.com/...
Máte telefon?
Přihlaste se na něm na YouTube, pokud ani na něm to nepůjde, znamená že jste zablokovaný od autorů videí.
aman
hodnocení

Zdravím,na telefonu mi to píše neznámá chyba,nic jsem neproved,tak nechápu,proč by mně měl někdo blokovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]