Nejste přihlášen/a.
Pod W10 jsem dal vytvořit zálohu pro obnovení. Použil jsem externí disk. Poté jsem z hrůzou zjistil, že si operační systém na externím disku vytvořil FAT 32 sekci kam uložil záložní soubory pro obnovení a zněpřístupnil mi zbytek HDD. Co a v jakém SW mám dělat abych klidně FAT 32 sekci smazal a hlavně zpřístupnil data. Jedná se o disk 4TB
A co jste čekal? Chtěl jste zálohu - máte zálohu.
Správce disků (diskmgmt.msc)
Rozšířit svazek / Zmenšit svazek nefunguje?
O který z těch disků se jedná? Disk 2 nebo Disk 3?
Měl by to být Disk 3, nepřidělený oddíl lze zformátovat (přijdete o data) a přidělit mu písmenko.
Pod W10 jsem dal vytvořit zálohu pro obnovení. Použil jsem externí disk. ... Co a v jakém SW mám dělat abych klidně FAT 32 sekci smazal a hlavně zpřístupnil data. Jedná se o disk 4TB
Jaký přesně jste dělal zálohu? Pomocí Historie souborů?
Správce disků: Přidělený oddíl lze smazat (přijdete o zálohu), nepřidělený oddíl lze zformátovat (přijdete o data) a přidělit mu písmenko.
Zpřístupnil data:
Rozumím správně, že jste měl na disku data, která chcete vydolovat zpět? Musíte správně položit otázku.
viz nahoře mikihans - malá naděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.