Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nechci rušit S mod u windows 11, přesto potřrebuju nainstalovat ovladač pro tiskárnu EPSON l 3251
v Microsoft store jsem ji nenašel. Tiskárna nemá displej, takže nevím, jak s tiskárnou komunikovat. Chci s ní komunikovat přes wifi router.
víte někdo jak na to? díky
tiskárna přes usb kabel tiskne, ale nevím jak ji spárovat s wifi routrem a posléze s notebookem
Obávám se, že to je neřešitelné. Já to u L805 řešil nějakou dobu, zkoušel jsem to asi třikrát s odstupem nějaké doby a bez výsledku, tak jsem to vzdal. Nedělá se to přes ovladač, ale nějakou kombinací kláves vytisknete třístránkový elaborát, kde jsou potřebné informace a podle toho to nastavíte. A jakmile navážete komunikaci, mělo by to jít normálně přes internetový prohlížeč, ale do té fáze jsem se nedostal. Postup je popsaný v manuálu.
a co píše návod? koukni na stránky výrobce s jakým Win je kompatibilní..nebo se obrat na podporu...
Co jsem koukal tak tam mají jaký WIN lze použít... A instaloval jsi tiskárnu pomocí kabelu? Je přidaná ve WIN jako tiskárna?
možná dočasně S mode vypnout a nainstalovat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.