Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o Restart firefoxu

Od: hujer odpovědí: 9 změna:

D den , prosím W10. Firefox jako výchozí prohlížeč. Několikrát denně s objevuje hláška : RESTART FF.. aplikace je spuštěna, ale neodpovídá - restartovat ff? Dám ano a jede se dál... Co s tím je nějaká pomoc? Kde hledat chybičku? Už jsem z toho na antideprsíva... Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mám WIN7 a tahle hláška se mi také občas objeví. Bývá to po tom, když Firefox zavřu a okamžitě zase otevřu s novým odkazem. Zřejmě se po uzavření nestačí zcela ukončit a spouští se do ještě běžícího prohlížeče. Nijak zvlášť to neřeším.

hujer
hodnocení

Díky za info... Proč to nedělá jiný prohlížeč?

halamus

Protože je jiný.

win11
hodnocení

2x

Firefox chce často restartovat po jeho aktualizaci

A co kliknout na restartovat FF a následně třeba za 5 minut zrestartovat celý počítač?! To nepomůže a zase chce restartovat fire fox?

halamus
hodnocení

1x

> W10. Firefox jako výchozí prohlížeč.

To mám taky. Firefox mám aktuální.

Podobná hláška na mě vyskočí asi párkrát do roka, ale je tam jen, že stránka xyz neodpovídá a stačí mi zavřít problematický tab.

Pravděpodobně historicky cenný procesor nebo nedostatek RAM paměti.

hodnocení

0x

Zdravím,v hlavní nabídce (nahoře nad oknem soubor,úpravy,zobrazit,historie,záložky,nástroje,nápověda) klikněte na nápovědu, a pak rozklikněte další technické informace,ty rozklikněte a zobrazí se okno technické informace firefoxu,kde máte v pravo tři možnosti opravy firefoxu .

111®
hodnocení

0x

a zkoušel jsi ho spustit v nouzovém režimu? Firefoxu, ne PC.

hodnocení

0x

1. Divné. Zkuste popsat blíže (verze, počet otevřených záložek, velikost RAM...).

2. Zcela odinstalovat, vymazat původní složky (vždy v ní něco zbývá). Případně vyčistit Windows. Návod od Microsoft zde. Nebo jiný návod zde. Znovu instalovat Firefox.

3. Zkuste používat portable verzi (neistaluje se a je nezávislá na předchozí instalaci), stáhnout třeba zde.

hujer
hodnocení

0x

Tak jsem včera na první dvě rady zkusil jak opravu, tak restart win, projel jsem CCleanerem, vyčistil registry a vypadá to zatím dobře. Od rána zatím cca 3hod bez požadavku na reset ff. Díky všem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]