Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč musím zapínat PC 2x

Od: jarek53 odpovědí: 5 změna:
Hezké odpoledne,
proč musím,pokaždé,zapínat PC,2X,
aby se rozjel.
Děkuji za odpoveď.
J.S.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Zkuste zakázat "rychlé spuštění"ve Windows. Ono to s ním totiž spíše hibernuje a už se mi taky u jednoho počítače stalo, že to z této hibernace nechtělo naběhnout. Když se počítač vypnul a zapnul, podruhé už nabíhal normálně čistý systém z vypnutí a naběhl v pohodě.
technimax.cz/...
jarek53
Hezké odpoledne,
moooc děkuji za super odpověď,
už to nemusím zapínat PC 2x,
už to funguje jak má.
S pozdravem,přáním Vám,
hodně nádherných dní.
J.S.
2222

Taky děkují za tu radu se zakázáním rychlého spuštění a za odkaz s návodem kde se to dá zakázat. *palec* Měl jsem na mým 13 let starým počítači asi stejný nebo podobný problém jako tazatel. Počítač po najetí Windows se mi někdy i 3 krát nebo i vícekrát posobě sám vypnul než konečně zůstal bez vypnutí. Předpokládal jsem, že je to asi stářím počítače a asi nic moc se s tím už asi nedá dělat. Vyzkoušel jsem to zakázání rychlého spuštění a prozatím to už několik dnů vypadá, že to asi pomohlo. Snad s nějakou aktualizací Windows se to zase nepovoli.

ffi
hodnocení

3x
A tajný aktu zapnutí je v obou případech stejný?
co je to zač? drbnutí do čudlu?
Jaký má zdroj, jak je napájen, jak vypadá spínač?

hodnocení

3x

já měl jednou blbý čudlík - přehodil jsem čudlíky na restart a start a fungoval další 3 roky, než byl upgr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]