Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Html - pořád stejný odkaz na staženi

Od: rotorod® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den

potřeboval bych pomoct, nevim si rady. Mam na svych www v administraci sekci "ke staženi"kde si nahraju soubor a ten se pak objevi na stránkach. Divné je, že nahraju 2 ruzne přilohy, na ftp ve složce vidim taky nahrany 2 přilohy, ale na samotnych strankach lze stahnout pouze jednu. Vždy tu co se nahrala jako prvni (v mem připadě test1). I kdybych nahral 10 přiloh, tak vždy všechny odkazy budou stahovat pouze tu jednu přilohu. Nevim proč.
nebyl by mezi vami ochotny člověk ktery by se podival na html kod?

Odkaz: Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdosi
hodnocení

0x

HTML si snadno zobrazíte pravým tlačítkem myši a "ukázat zdroj", nebo tak nějak podle prohlížeče.

Pokud tam nejbudou všechny ty soubory vyjmenované, tak se neobrazí

pokud tam jsou vyjmenované, ale jsou u nich odkazy pořád na tentýž soubor (v <A HREF="to dulezite">nazev</A> ), tak se bude pořád stahovat ten samý jeden soubor.

V obou případech je chyba v tom, co to HTML vytváří, protože ho to vytváří špatně.

bass
hodnocení

0x
Běží tam nějký interpreter , nebo je to statický hosting?
Builduješ stránky nebo pushuješ nějak?

hodnocení

Hosting je wedos

ja jsem si nechal dělat web od jednoho, ktery se už neozyva, a ja tomu moc prave nerozumim těm kodum...

Byli byste ochotni se mi na to kouknout kdybych vam poslal php soubory?

halamus
hodnocení

0x

Kokik je v sekci "Ke stažení" Odkazů, jeden, nebo více a ty vedou na týž soubor? Tipoval bych to na chybu v administraci nebo na chybný postup při administrování.

hodnocení

Ja nahravam soubory v administraci takto (obr), nahral jsem 2 ruzne soubory, na ftp vidim je spravne že jsou 2 soubory. Akorat web to nejak odkazuje pořad pouze na jeden soubor

Html - pořád stejný odkaz na staženi
lmgify

Můžeš tam nahrát tak 2-3 soubory? Teď to vypadá, že tam nic není. Pošli sem taky screenshot toho výpisu z ftp.

lmgify

Aha, něco jsem dělal špatně. Už to stahuje. Pořád ten 1 soubor.

Html odkazuje v obou případech na "file=0"a když se dá " file=1" , tak to vyžaduje login admina. *nevi*

hodnocení

Nebude problém v tomto kodu?

<?php
foreach($toDownload as $file){
echo
<p class="todownloadparagraph">.$file["date"].</p>
<a class="todownloadhref" href="admin/index.php?action=download&file=.$file["id"].">.htmlspecialchars($file["description"]).</a>
;
}
?>

a odkaz testu1 a testu2 je

kasowy.eu/test/admin/index.php?action=download&file=0

lmgify

Musíš ve zdrojovém kódu najít, kde se vytváří to pole $toDownload.

hodnocení

Asi hledat ve složce admin?

lmgify

Řekl bych hledat na stejném místě, kdes našel tu foreach smyčku.

111®
hodnocení

0x
Každý stahovany soubor musi mít svuj html odkaz.

hodnocení

díky všem za rady,...nicméně nakonec jsem to uplně překopal a zrušil v administraci to nahravání a přidám si to ručně...

takže vyřešeno jinka a tedy zamknuto

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]