Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV v pc sekání_možný důvod

Od: bluenite® odpovědí: 6 změna:

Při poměrně rychlém připojení (vdsl 20Mbit) se internetová tv od Vodafone seká a co chvíli se zjeví ikona kolečka při zastaveném obraze. Dělá to pouze v pc, signál ze stb to nedělá. Předpokládám tedy, že to bude nastavením windows, nebo prohlížeče, nebo obou. Dělá to jak ve firefoxu, tak edge. Zkusil jsem TCPoptimizer, nepomohlo to.

Poradí někdo, jak to vyřešit? Cache windows, nebo něco podobného?

díky za rady

Petr

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A parametry toho počítače?
hodnocení

parametry neřeším... pc myslím lepší průměr pro tyto věci: i5 9600KF 4,9MHz, 32GB ram, nVidia GTX1660Ti 6GB, ssd samsung evo 512GB, všechno aktualizované - drivery/win11

V pohodě, já jen že už jsem se setkal s tím, že někdo řešil podobné setkání na 15 let starém low-end stroji, který samozřejmě neměl HW akceleraci použitého kodeku a SW to brutálně nezvládal. Tak pro jistotu :)

hodnocení

0x

zdravím ,

ono to web sledovaní někdy zlobí máte možnost vyzkoušet aplikaci telefon TV

jestli se nic nezmění napište tady techforum.cz/...

halamus

Jdem u jiného poskytovatele, ten pro settoboxy a počítače posílá video v h264, kdežto v mobilní aplikaci si můžu vybrat mezi h264 a h265. Pro všechna uvedená zařízení si můžu vybrat kvalitu videa mezi nízkou, střední a vysokou, tomu pak odpovídá datový tok, u mobilní apky ještě podle toho, zda jedu přes data nebo přes wifi. Co může nastavit tazatel a jak to má nastaveno, netuším.

Takže to, že TV na jiném zařízrní jede bez sekání, nic neznamená, pokud neznáme nastavení.

hodnocení

právě že mobil to zvládá normálně, bez tototo bordelu. stb tv taky v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]